Csizmadia Éva üzente 12 éve

Kedves Hajnalka!
Légy bátor! Kérdezz, és olvasd el írásainkat!
Ami megérint az Istentől jön, és a Tiéd lesz!
Örülök hogy megtiszteltél!

Válasz

Turó Hajnalka üzente 12 éve

Kedves Éva!
Amit most leírtál nagyon tetszik és segítettél nekem valamit megérteni.
Érdemes volt benéznem.
Köszönöm

Válasz

Csizmadia Éva üzente 12 éve

A tűz és a víz nem csak a matériában, de metaforikusan is átszövi az egész életünket. A tűz a vágy!A vágy az élet ízére és illatára.Az egymás iránt érzett szerelmünk. Isten iránt érzett "szerelmünk".
Az Isten iránti szerelem, a megismert Isten irányába érzett "hűség ", melyet akkor tanúsítunk, amikor a hétköznapok nehézségei nem kezdik ki a hitünket, hanem megerősítik azt. A víz , az Isten könnye, mely megtisztít, és képessé tesz arra hogy újra , és újra felállj, amikor már erőd elhagyna. A víz képes arra, hogy gyógyítson, .Vegyél a keresztségből újra és újra. A szeretet, jelképesen az élet vize, melyet Jézus osztogatott, a megtérni vágyóknak.A víz nem csak jelképesen a gyógyító víz. Nagy betegek gyógyulhatnak meg, ha szeretettel ápolják és gondozzák, mosdatják Őket...... Ha fáj az élet,vagy a tested, állj az éltető zuhany alá, Isten elveszi a fájdalmaid, elmossa a bánataid, és képessé tesz arra, hogy újra tisztán tudj gondolkodni ! !!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

a lélek természete tiszta fény eredetű, és az Isteni forrás

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

tanulj tiszta fényragyogásán járni ...lol)))
a fény víz- és tűz-elem természetű

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

egy út van, de az tényleg minden tiszta fény sugarában ...lol)))

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

Egy bizonyos:Unalmasnak nem nevezheto eletemben megtapasztaltam Isten jelenletet,es lenye lenyeget.Ahogyan elvezem gondoskodo szeretetet,magam is fogekonyabba valok masok bajaira.Tanulok vizen jarni Jezusomhoz.

Válasz

Csizmadia Éva üzente 12 éve

Kedves Zoli!
Isten azon munkálkodik hogy az emberrel megtörtént rossz dolgokból is elővarázsolja azt ami "az EMBERT "szolgálja, hogy fel tudjon nőni a szerepéhez, mely nem más mint Isten Útjain járni!!

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

Az elteto lehellet,es a konstrukcio Istentol szarmazik,melyet megtolt a kollektiv tudattalan,es a tapasztalas,melynek a genetikai oroklodes szab hatarokat.Amikeppen a konstrukcio nem mukodik elteto lehellet nelkul,ugy a rank hagyomanyozodott kultura sem kepes tanulas,es genetikai adottsagok nelkul kibontakozni.Az marad egy megfoghatatlan halmaz az ismeretek nelkul.Az ismeret donto jelentoseggel bir,es elsosorban a tapasztalason,masreszt a megertesen alapszik.(Okos ember mas karan tanul.)Az isteni termeszet feloltese is tanulas utjan tortenik,s ez is tapasztalas,es ertelem kerdese.Hiaba van a szeretetre valo kepesseg,ha nincsennek megtanult szeretetkifejezo eszkozeink birtokunkban.Ezeket az eszkozoket szuleinktol,s elsosorba edesanyanktol tanulhatjuk meg leg egyszerubben.Az,akinek erre nem volt modja,utolag kell elsajatitani azoknak az eszkozoknek a felismereset,es hasznalatat,mint valami tanult nyelvet.(Neha tapasztalunk olyat,hogy anya nelkul felnott emberek akcentussal beszelik ezt a nyelvet.)Az isteni termeszet"neveloanyja"Isten Lelke,aki csendes impulzusokkal indit a szeretet kifejezesere,gyakorlasara.Tolle szarmazik eletunk,s Tolle lenyunk leg ertekesebb darabja,lenye lenyegenek visszatukrozodese.

Válasz

Csizmadia Éva üzente 12 éve

Bocsánat nem kérdéseket, hanem feleleteket akar kapni származását illetően..
Hangsúlyozom , Isten természetét tanuljuk, egyfolytában. Az emlékezet nélküli lelkes egó az aki képes arra hogy nem Istentől származó természetet is tanuljon " valakik által" civilizációnk elvárásainak béklyójában. Ezek a félelem a becsvágy az akarnokság,a részvétlenség, amelyek nagyon messzire sodorják Istentől az Ő teremtményeit. Ne felejtsük el azonban a lelkeket gyógyító tisztító tüzet, melyben visszanyerhetik földi egójuk felejtésével, tiszta Önmagukat. Hogy minden rosszat jó követ. Nekünk az a feladatunk hogy emlékezzünk, és emlékeztessünk, hogy a Földön létezők sokasága előbb kapcsolódhasson be az abszolútum köreibe, és ezzel egy időben megszűnjön a fizikai, és lelki szenvedés, és kezdetét vegye az Új világrend megélése.

Válasz

Csizmadia Éva üzente 12 éve

Kedves Barátaim!
Engedjétek meg hogy felhívjam a teremtés lényegére a figyelmet.
Amennyiben elfogadjuk a születés , elmúlás földünkön végbemenő ciklusait, úgy módunkban áll elfogadni ezt a szellemi síkon történő létben egyaránt.
A milliónyi szikra isten genetikai magja, a baby lélek kezdemények, akik Isten közvetlen, elválaszthatatlan burkában tanulják szerepüket a létezés anyagba konvertálható fokáig.Midőn elérik azt a fejlettségi szintet, amellyel részesévé válhat az anyagba ágyazott szerelemnek.Isten szétszórja szerelmének magvait a lelkeket , azaz anyagba konvertálja Önmaga szellemi létezését, anélkül hogy a Földön a születő lélek emlékezne rá honnan származik, s anélkül hogy a teremtő , ennek bármi féle veszteségét megérezné, sőt! " A szerelem természete mindent át-meg átjár" Az embert hasonlatossá teremti Isten Önmagához. .A lélek ahogy fejlődik ugyan úgy kérdéseket akar kapni származását illetően mint az egó!Igazából nem is választható el, csak meditáció útján.Saját létezésünkben van mindenre a válasz.Kár hogy nem emlékszik mindenki.Köszönöm hogy egyre többen bekapcsolódtok! Milyen csodálatosan békében lehetne élni, ha nem felejtenénk el felnőtt fejünkre , hogy milyen apró gyermeklelkek maradunk idős korunkra is. Marad mit tanulnunk, következő utazásunk alkalmával is. Köszönöm!

Válasz

Kotroczó Endre üzente 12 éve

Szerbusz!Úgy érzem,Te jól látod a Világot.Szerintem Istent önmagunkban kell keresni és megtalálni.Így tökéletes a szinkron.

Válasz

Kotroczó Endre üzente 12 éve

Ne haragudj!Egyszerűen emberekre van szükség a világnak,kik leszűrték a múlt tanulságait és szebbet,jobbat akarnak.Nem anyag vagyunk,energianyalábokból sűrűsödtünk össze,az energianyalábok szerintem a NAP nevű csillagból erednek.ISTEN SZEMÉBŐL.Egy ember élete Istennek egy szempillantása,míg mi emberek hosszúnak,rövidnek,vagy épp semijennek látunk egy 24 órából álló napot.Remélem,megértettél,én csak prólkozom azzal,hogy bárkit is megértsek.Még csak az értelmezési részhez érkeztem. De a Biblia maradjon a legolvasdottabbnak!Minden jót,Erőt,Egésséget kivánok MINDENKINEK!

Válasz

Kotroczó Endre üzente 12 éve

Jézus alapján: "Atyám,ha lehet,vedd el tőlem e keserű poharat,de MINDENKÉPP legyen meg a TE akaratod!"

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Az egyeni vilaglatasunkkal kapcsolatban felotlik bennem a vak gyerekek allatkert latogatasa,amelyben egy szelid elefantot megtapogathattak,megismerhettek.Visszaterve az intezetbe megtargyaltak milyen az elefant.Volt aki nagy ecsenek,mas eros oszlopnak,egyebek tuzolto tomlohoz hasonlonak"lattak",s a meglatasokon osszekaptak....Senki sem latja olyannak vilagunkat,mint te,mert akkor onnan kellene tekintenunk azt,ahol te allsz,de az a hely mar foglalt.Te allsz abban.Olyan szemuvegen(kulturaval)kellene nezni,mint a tied,de az kotodik hozzad.Igy jobb,ha te beszelsz a te latasodrol,es en az enyemrol,s akkor mar tobbet tudunk a vilagrol mint korabban,hisz en elkepzelem a te vilagkepedet,s te az enyemet....Akar az is lehet,hogy -talan epp nekem- a locsolotomlot adta az elet a kezembe,s nem az elefant orrmanyat.

Válasz

Bera József üzente 13 éve

Mint lehetségest, elfogadom a cikkben leírtakat, sokban más meggyőződésen vagyok.
A cikk mondanivalóját értem, abban egyetértek, hogy a lélek ismerje fel magát isteniként!
Szerintem üres tér nincs, mert a teret a valami hozza létre. A rezgés, a mozgás, a változás. Ahol ilyen nincs, ott nincs tér.
Ezért a lélek nem az üres térből jön létre, hanem a szeretet által, ami fizikai nyelven magas rezgés, köznapi értelmezésben teremtő erő.
A világfelfogástól függ, kinek mit jelent a lélek, annak változása, újjászületése. Az embernek saját világképe van, az szerint értékel.
Amíg az idő, a tér, a mozgás valódi összefüggéseiben megegyezés nem lesz, addig ez így is marad. Ezek jelenleg még tudós körökben sem tisztázottak.
Eddig a példakép, mostanában a mester keresése, elfogadása segít kinek-kinek eligazodni az elvont gondolkodás, a lényeglátás során.
A lélek olyan része az embernek, ami különböző vonatkozásokat, szinteket, világokat köt össze. Ezért személyesen isteni ajándéknak tekintem, s hálás vagyok, hogy részesedem benne!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Én is nagyon örülök neked,Zsuzsika!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

sziatok kébeuzeld tegnap menrűdilatam vili és anyíra öröm bvan most szívebe és és összes fajdalom elötn a szívebökl és az sokj vabnat anyíra fe szabadult vagyok és letem és vili egy csmo klub meg kertset ésmért te tud kormajd írmeg lkűén jklubaba puszi ot ismidekinek

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Nagyon jó e cikk is,köszönöm!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Drága barátnőm !Nagyon-nagyon büszke vagyok rád!

Válasz

Gőllei Szilvia üzente 13 éve

Mindenkinek jó éjt! Üdv:Szivia

Válasz

Gőllei Szilvia üzente 13 éve

Ez az igazán lélek szerinti,a legnehezebb út is egyben...
A csillagok hívása a világ egy fényes napon...
A egység felismeréséhez való vissza téres az jele képes emberi lehetőségek
szakaszának beteljesedése.IGEN VAGYOK SIKETEK.
Amit hallható hangos megérzésem a felébredés hogy lélek hívása
valóban kimenetele az emberi szembetalálkoznak...
Pedig Vagy: semmmi nem biztos mert bármikor eltévedtem...

Válasz

P. K. Frederic üzente 13 éve

Szerintem nem érdemes kiragadni egyetlen mondatot, és azt boncolgatni, mert ez nem egyéb, mint szőrszálhasogatás. Persze van, aki ebben is örömét leli...

Válasz

czihaki viktoria üzente 13 éve

Egyet kiragadva --"Felismerni önmagadat, mint az eredeti ürességet – ez a legnagyobb kegyelem ajándéka egy emberi életben. "

Ez a gondolat nem igaz!! Az embernek, Önmaga lelkét kell felismerni és átérezni annak hatalmasságát és gazdagságát. Ezt a gazdagságot visszük el amikor a lélek a test-halál után megtér az isteni Erőhöz, hogy általa erőssé válhasson és halhatatlanná, az öröklét számára.

Az emberi Fehér-lélek egy csodálatos létező, mind addig, amíg az Én el nem torzítja élete folyamán.

A lélek emberformájú energia szálaknak rajzolata, azon fut tova egész életünk, minden amit tettünk, gondoltunk, tanultunk, és ha távoznia kell, -- (mert Fekete test-lelkünk mely testünknek erőt és tüzet adott lelassulva kialszik, mint mécses lángja) --magával viszi emberi életünk minden tudását abba a létbe amelyben már nincs idő sem Tér, sem kézzelfogható, az örökkévalóság fantasztikumába.

Válasz

P. K. Frederic üzente 13 éve

"A fejedben hallható összes hang az ego részeihez tartozik. A cselekvő, aki azt kérdi: „Mit kellene csinálnom?" és „Mit akarok?": az ego. A bíráló, aki szabályokat hoz, saját magát és másokat hibáztatva: a szuperego. Az alapvető kettősség a cselekvő és a bíráló között a lélek és Isten közötti kapcsolat belső egováltozata. Az ego játssza a lázadó lelket, aki elszántan irányítani akar, miközben a szuperego Istent játszik.
Ekkor az ego vagy követi a szuperego szabályait, és dühöng miatta, vagy megszegi a szabályokat, és retteg. E hangok és a belőlük fakadó döntések birodalmában töltöd az életedet.
Eközben valami mélyebb hív téged. Ez szíved hívása. Nem tudod, hová vezet, vagy mi lesz a kimenetele mindennek, de biztosan tudod, hogy nincs más választásod.
Ha vágyat érzel a hazatérésre, átéled, hogy Önmagad hív hazafelé, arra hív, hogy vessél le mindent, ami elkendőzi az esszenciát. Mivel az elme is haza akar térni, megtanulja lecsendesíteni magát, és megtanul bízni. Mivel az érzelmek is haza szeretnének térni, azok is megtanulják a bizalmat.
Hadd kérdezzem meg tőled: Megvan-e a bátorságod, hogy kövesd ezt a hívást, hogy bízz abban, ami mélyebb, mint az elme? Van-e bátorságod, hogy lerántsd a leplet az esszencia ragyogásáról?"

Eli Jaxon-Bear

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

tetted volna hozzá, hogy nemcsak hangját ismerik, de fényét is, értsd világosságnak szentlelke, ha jobban tetszik ... már majdnem bölcs hozzászólásod tetszett, nem semmi!

a fenti hírhez még hozzátenném, hogy tényleg zagyvaság az üresség, ha úgy értendő, hogy egóé az, akkor valahol a bensőben jó, ám kívül nyüzsög az élet és várnak ránk, ha pedig a tudat természetére nézném, nesze a semmi fogd meg jól! - az eredet, a forrás hozzáférhetetlen, ugyanis a tudat tisztaságának van egy rendszere, hierarchiája, és ezen legvégső állapotában is tiszta fény ragyog s aki v. ami abban él már a világ kezdete óta ott van, Mária fia megmondotta: eljön az idő, mikor megtudjuk, hogy Ő és az Égi Atya Egy ... MOST RAJTUNK A SOR, TESTVÉREK!

Válasz

androméden üzente 13 éve

miért lenne emészthetetlen a misztika?

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Az a jelenseg,melyrol irtal,a Szentlelektol vezetett elet.Csak azok jarhatnak igy,akik ismerik hangjat,s nem keverik ossze onnon vagyaik koveteleseivel azt.A Lelek mindig velunk van,hisz mindenutt jelenlevo,s igy tanacsol az utra,mely a szeretet utja.

Válasz

Batori Zoli üzente 13 éve

Ez az iras kivallo peldaja a makos bablevbesnek.(Amikor a szel ellapozta a szakacskonyvet.)A keleti,es kereszteny misztika emeszthetetlen osszeturmixolasa.Nem baj! Egye kutya!

Válasz

androméden üzente 13 éve

http://rapidshare.com/files/266146678/Eli_Jaxon-Bear_-_Mit_akasz_valojaban_a_felebredes_elmenye.pdf

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Amikor az ember igazán keres és hallja a lélek hívását valóban egy csomó gyötrelmen megy át. Mert soha semmi nem biztos, mert bármikor eltévelyedhet, s mert nincs más vezérfonal csupán az, hogy bízni tudjon a Teremtőben. és bizony néha olyan tapasztalatok is jönnek, amikre egyáltalán nem számított, vagy amitől nagyon félt. És senki nem tudhatja, hogy mi igaz és mi nem, csupán a szív képes megérezni, mert a lélek tapasztalatait sehogyan nem lehet bebizonyítani, így akár azt is mondhatja bárki, hogy az illető megbolondult, és ki tudja.........:) Én mégis azt mondom, aki tiszta szívéből keresi az utat, és elég bátor, hogy mindent feladjon, az nem tévedhet el, érezni fogja, mi a helyes irány. És a csoda ebben rejlik. Csak épp el kell jutni a feltétel nélküli bizalomig.

Válasz