oláh margit üzente 12 éve

Kedves Imre! ez nagyszerü elgondolás és nagyon igaz és aktuális! Kivánom,hogy mielőbb jöjjön az a változás.

Válasz

Jakobicz Imre üzente 12 éve

Drága Évi,

A szeretet szívet, lelket melengető ereje mindenütt itt van velünk, s senkitől és semmitől nem függ, csak egyes-egyedül a mi nyitottságunktól, hogy készek legyünk befogadni. Szép és békés estét kívánok Mindnyájunknak, nagy szeretettel: Imo

Válasz

Csizmadia Éva üzente 12 éve

Sziasztok Barátaim!
Hűvös az este.Ma Éjszakázom.
Itt ülök a gép előtt, olvasom a soraitokat!
Megjöttem.........!
A szeretet tüzeteknél melegszem.
Jó nagyon.....

Válasz

Jakobicz Imre üzente 12 éve

Kedves Maca és István,

Nagy szeretettel fogadunk Benneteket az Ébredő Szívek szeretettel teli közösségében. A MOST egy nem túl távoli pillanatában mondta nekem valaki: "Nem minden az, aminek látszik. Te parányi vagy, mint egy homokszem a sivatagban. de hamarosan megtapasztalod, hogy micsoda ERŐ lakozik egy porszemben. És ez így van..."
Szeretettel ölelem minden Testvéremet, Imo
Namaste...

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

Kedves Maca!
Ha meggyujtassz egy szal szalmat,az hamar elalszik,talan vegig sem eg,ha nem elteted a langjat,ha viszont egy marek szalmat gyujtassz,az mar komoly langgal,es hovel eg.Mi,itt ebben a kozossegben vilagitani,es meleget(szeretetet) sugarozni akarunk.Ha hasonloan vagytok,itt a helyetek koztunk!

Válasz

Mucsiné Macus üzente 12 éve

Én is jövök Veletek SZERETNI! És szólt a férjem, hogy jön Ő is!
Békét,boldogságot és sok ölelést mindannyiótoknak!

Kedves Imre, minden egyes szavaddal azonosulunk és úgy látom, vagyunk itt egy páran - hála Istennek - akik igenis hiszünk a SZERETETBEN!
Mindenkit szeretettel ölelünk, Maca és István

Válasz

Jakobicz Imre üzente 12 éve

Kedves Mariann,
Köszönöm a hozzászólásodat és megerősítésedet. Igen, én is úgy gondolom, sőt meggyőződésem, hogy együtt mindenre képesek vagyunk. Egy kicsit tovább lépve azt is elhiszem, hogy minden egyes ember képes millió olyan "csoda" megtételére, amelytől manapság csak a kishitűsége miatt zárja el magát.
A fenti hírben meghirdetett programomban is arra célzok, hogy ne várjunk mindig a másikra, a mások döntésére, a mások megmozdulására, hanem tegyük meg a mi saját lépésünket, saját elhatározásból és a változásba vetett hitünktől vezérelve, itt és MOST.
S ha ezt megtesszük, oly módon fog változni a világ körülöttünk, hogy az még minket magunkat is meglep majd!...
Sok szeretettel: Imo

Válasz

Marth Marianna üzente 12 éve

Nagyon szép elgondolás,együtt mindenre képesek lehetünk.
Bíznunk kell egymás szeretetében.
Sok szeretettel üdvözlök mindenkit.Mariann.

Válasz

Jakobicz Imre üzente 12 éve

Kedves Jutka,

Öröm, köszönet, hála, szeretet...
Nem sorrendben, EGYSÉG-ben.

Sok szeretettel üdvözöllek: Imo

Válasz

Csizmadia Éva üzente 12 éve

Szerbusz Kedves Jutka!

Örülünk Neked!
Ölellek Közöttünk!
Évi!

Válasz

Knoll Károlyné Jutka üzente 12 éve

Kedves Barátaim,
Nagyon szépen írtad le ,a szeretet,az összetartozás lényegét.
Igen,lépni ,és hinni kell,hogy minden valósággá váljon.
Szeretettel. Jutka.

Válasz

Csizmadia Éva üzente 12 éve

Ámmen!
Szeretettel!
Évi!

Válasz

Jakobicz Imre üzente 12 éve

Kedves Évi,

Az idő közeleg, s bekopogtat mindenki ajtaján, s a mindennapokban még talán csak pillanatokra, de egyre sűrűbben engedi láttatni magát a "jövő", mely azonos a múlttal, s nem más mint a JELEN. A pillanat, melyben milliárdnyi egészséges szív lüktet együtt a mindenséggel, melynek sajátos, különleges, egyedülálló és szeretetre méltó részét képezi.
Szeretettel: Imo

Válasz

Csizmadia Éva üzente 12 éve

Drága Imo!

Gyönyörűségesen foglaltad össze a szeretet lényegét.
Amit a szeretetünkkel teszünk az élővé válik.
És ha az Emberek fiainak szeretete összekovácsolódik a Földön élők családjáévá akkor jött el az Új Világ.
Biza az a Főhajtás viszonozva vagyon!
Szeretettel!
Évi!

Válasz

Jakobicz Imre üzente 12 éve

Kedves Barátaim,
Számomra a CSALÁD: mindenki és minden. Mondhatom így is: Minden és mindenki EGY. Kedvesebb-e a bal kezem, mint a jobb? Fontosabb-e számomra a jobb lábam, mint a bal? Kell-e jobban szeretnem a fiamat, mint a lányomat? Lehetek-e én egy vízcsepp az óceánból? Vagy esetleg egy homokszem a sivatagból? És a fa, a szomszédom kertjéből, vajon lehetek-e?
Bármit megtehetünk... Szabadok vagyunk... Isten gyermekeiként mindössze ennyit kell szívünkben felidézni, s újra élővé tenni:
MINDEN AMIT EL TUDSZ HINNI, VALÓSÁGGÁ VÁLIK.

Őszinte szeretettel és tisztelettel hajtom meg fejemet valamennyi testvérem előtt, legyen mindenütt és mindenkiben szeretet és béke!

Imo

Válasz

Csizmadia Éva üzente 12 éve

Sziasztok! Családom!
Meghaltam. Csak egy pár"évre" Más leszek a jövő "hétre".

Válasz

Tibor Gyula Szabadi üzente 12 éve

Kedves Imre! "A barátok az általunk választott család." Ezt egy kedves barátom mondta, és nagyon igaz. Ölelek szeretettel Mindenkit. Tibor.

Válasz

Jakobicz Imre üzente 12 éve

Kedves Tibor,
Megtisztelő számomra, hogy kitüntetsz minket figyelmeddel, s gondolataidat megosztod velünk. Szívemből szólsz, testvérként, szeretetként, EGYként.

Köszönöm. Szeretettel ölellek, Imo

Válasz

Tibor Gyula Szabadi üzente 12 éve

Drága Barátaim! Ez egy holisztikus, duális világegyetem. Mit jelent ez?A duálist értitek,van jó és van rossz, fent és lent, hideg és meleg, stb. De mit jelent az, hogy holisztikus?Ha ismered a holográf elvét, akkor tudod, hogy a rész megváltozása megváltoztatja az egészet.Vagyis: Én vagyok a Világegyetem, és TE vagy a világegyetem. Mindenért a világban én vagyok a felelős, és TE vagy a felelős. Ha én fejlődöm, visszavonhatatlanul az egész világ fejlődik, és ugyanúgy, ha TE fejlődsz!Ha harcolsz a világgal, mindig a világ nyer. Létezz szeretetként, és a világ összes baja eltűnik. Persze mondani könnyű, és szeretetként létezni nehéz.Csinálj úgy, mintha... Mert szeretet vagy. Nem mintha, hanem az vagy! Ölelek mindenkit. Tibor.

Válasz

Jakobicz Imre üzente 12 éve

A természet bölcs és Isten törvényeivel összhangban változik.
Ha nyitott szívvel járunk benne, sokat tanulhatunk tőle.
Mindenkinek őszintén ajánlom sok-sok szeretettel: Imo

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

"Vissza,a termeszethez!"Ez igen jol hangzik!Megoldasokat keresunk erre a szuksegletre,vagy urugyeket,amiert nem akarjuk meglepni?

Válasz

Jakobicz Imre üzente 12 éve

Kedves Attila,

Köszönöm a hozzászólásodat, de remélem nem bántalak meg vele, ha megemlítem, hogy bajról, nyavalyáról ennyi bőben elég, sőt sok is. Tudom, hogy a világ kritikus helyzetben van, s azt is tudom, hogy van kiút, s van megoldás. Ez a megoldás pedig az én véleményem alapján nem a félelem keltésben, hanem a megoldás ismertetésében és a szabad választás megadásában van. Tehát, ha én azt vallom, hogy a saját sorsát mindenki maga határozza meg, s nem érdemes másra mutogatni akkor én sem mutogatok másra. Nem hibáztatom a silány terméket előállító személyt vagy vállalatot, hanem termelek magam magamnak ehető és tápláló élelmiszert. Az általam termelt zöldség és gyümölcs garantáltan bio, és nem kell azzal foglalkoznom, hogy a boltban vásárolt méreg drága termék bio-e, vagy csak mondják róla, mert így magasabb áron lehet eladni. Viszont kiőrölhetem a búzámat magam, s megsüthetem a kenyeremet a magam által épített kemencében, magam. Mindenre van pozitív és előre mutató megoldás, csak végre el kell fogadnom: a sorsomért ÉN, egyes szám első személyben, vagyok a felelős. S ha holnap reggelig szörnyülködök a sok-sok általad említett bajról, az nem segít megoldani a bajokat, hanem erőt és energiát ad neki. Márpedig az energia éltet, s én éppen ezért az értékes energiát abba helyezem, amit magam körül látni akarok, nem pedig abba, amit nem kívánatosnak tartok. Röviden ennyi: az én dolgom az én életem, és az én mai feladatom meghatározása, s persze jó ha az abba az irányba mutat, amit szeretnék magam körül látni. S ha mindenki ezt teszi, akkor meggyőződésem, hogy a világ bajai is sokkal hamarabb megoldódnak, mint azt bárki is hinné... Sok szeretettel ölelek Mindenkit, Imo

Válasz

Csizmadia Éva üzente 12 éve

Kedves Attila!

Én megszívlelem!
Köszi!
Évi!

Válasz

Enisz Attila üzente 12 éve

http://www.youtube.com/watch?v=sF7Q6irWZnM&feature=related

Ha megnézted, akkor tudd, hogy 2054 "kísérleti atomrobbatás történt a Földön.

Ha tudod már mennyi Rídioaktív naygot szabadítottak el, kinyitva Pandora szelencéjét, akkor jusson eszedbe Csernobil, utána Fukishima. Utóbbi akkora bajt szabadított az emberiségre, hogy 1760 tonna hasadó anyag van kritikus állapotban.
sosjapan.blog.hu
Ha tudod már mindezt, akkor tudd meg azt is, hogy Tora és Biblia ősi tudás alapján mondja, hogy sózt az ételed, még az állataidét is. Mert anélkül biztosan megbetegedsz. Ha már beteg vagy 800 féle bajt gyógyít a kenyér, só, kancsó víz.
Ezek után azt mondják, a só megbetegít!
A só szabványt csak az asztali só feliratos sóra szűkítették be. Így szabadon forgalmaznak élelmiszer boltjaink mérgező sókat, melyek föleg kálium-kloriddal vannak mérdgezve. Impotenciát, rákot, szívinfarktust, magas vérnyomást és még tengernyi betegséget okoznak!
Ne sózz csak asztali sóval, bármily gusztusos is a tisztának tűnő vákuumsó, jódozott asztali só, tengeri só, Mariane-só, Horváth Rozi só, és bármiféle, de nem asztali só!
Egyél kevesebbet,de az legyen jó, természetes, permetezés és műtrágyázás nélkül megtermesztett növény, és az azt evő háziállat.
Egyél mangalica zsírt, és felejtsd az olajat, melyet vegyszerrel elhalasztanak, hogy a halott növényből a víz elpárologjon, és a vegszerrel kezelt halott növényt préselik ki. Ne egyél margarint, mert az is növényolajból van. Ráadásul a már eladhatatalan vacakból. Hidrogénezése által transz-zsírok jönnek létre, melyek a természetben nem fordilnak elő. Azzal kínálják, hogy a szívedet védi! Ez a legnagyobb hazugság! Amerikában betiltották a margarint, csak egyéni felhasználók vásárolhatják kis boltokban. A transz-zsírok az érrendszert, szívet és májat súlyosan károsítják!

Akartok többet tudni?

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

"Ep testben ep lelek"-mondja a szolas,s valoban,amikor a lelek(szellemiseg)magara olt olyan goncoket-gatlasokat,felelmeket,haragot,bosszuvagyat,gyuloletet.stb-melyek rossz megtapasztalason,vagy neveltetesen keresztul jutottak lelkere,teste is betegge valik.Elmegy az orvoshoz,aki kemiai anyagokkal probalja teste megromlott egyensulyat visszaallitani,s ugy jar a beteg,mint az a hajo,aminek egyensulyat ugy probaljak helyreallitani,hogy a hajo test biztonsagi kamrai falan lyukakat furnak,hogy azok megteljenek vizzel.Terhek megszuntetese,athelyezese helyett ujabb tehekkel toltik azt meg.Igen.Neha eletet menthetnek azok a kemiai anyagok(gyogyszerek),de a megoldas a lelek egyensulyanak helyreallitasaban van.Ez kell hogy minden gyogyito kutatasainak kozeppontjaban alljon!Kedves Baratom Imo!Ha ebben a szolgalatban tehettek valamit,Isten aldasaval teszitek azt,hisz O szereti alkotasait.

Válasz