Szirtesi Erzsébet üzente 12 éve

SAJNOS NAGYON IGAZ !
AZ VISZONT JÓ HOGY AD MEGOLDÁST IS !
SZERETETTEL GRATULÁLOK !

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

Koszonom Jaded!

Válasz

Fazekas István üzente 12 éve

Gratulálok Zoli,ez egy jó írás! Üdv: Jaded

Válasz

Csizmadia Éva üzente 12 éve

Bátori Zoli!

Ez a gondolat menet már csak a "Tiéd".
De "Te" olyan okos vagy hogy ezzel az ésszel mindenre megoldást találtál....
S jó ez így.

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

Normalis esetben a farok ugy van csovalva,ahogyan a szimat a fejbe megerkezett....Bizonyos esetekben-mint a kacsakeban pl.-egyfolytaban csak riszalnak,s ha hagyjak,riszaljak a fejet is....

Válasz

Csizmadia Éva üzente 12 éve

Ha a farok a helyes irányt jelzi, akkor nem árt oda figyelni hogy mit akar jelezni vele......A farok időnként egész " jó fej" :D

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

Ha egy csaladban a gyermek iranyit,az olyan,mint amikor a farok csovalja a kutyat.

Válasz

Csizmadia Éva üzente 12 éve

Egyetértek!

A Világlátásnak ki kell alakulni, és nem mindegy hogy a gyermek azt miből nyeri.

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

A kialakult szemelyisegu felnott szilard vilaglatassal,erkolcsi ertekekkel bir,mely eletenek tapasztalatain alapszik.A gyermek megerzeseire,osztoneire tamaszkodhat csupan,ha nincs szilard szuloi eszmenykep.Ha azt tapasztalja egy gyermek,hogy o iranyitja a csaladja eletet,tapasztalatlansagerzete miatt torvenyszeruen bizonytalansagot erez.

Válasz

Csizmadia Éva üzente 12 éve

A gyermek bizonytalansága nem ebből fakad.
A lélek terhe szüli mely nem a szülő kivetített félelme,de a szülőnek kell korrigálni amennyiben felismeri hogy szükség van rá. A majom szeretet világi fogalom. Azok teremtik akik" betegen" akarnak "gyógyítani". Láttam belőlük. Nem egyet! A majom szeretet fogalma ítélkezés. Mely magára mond ki ítéletet.Légy következetes magaddal, a gyermeked nem vak. Ne ítéld vakságra.

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

A cselekvo szeretet nem mindig feltetelek nelkuli.Peldaul a majomszeretet is cselekvo.Sot igen aktiv!Az eretlen gyermek rend nelkuli akarata csapongasai utan ugrabugralo.Ez a feltetel szabalya.Ebben a helyzetben egy sulyos folyamat indul el:Nem ismer meg szilard erkolcsi kapaszkodokat,melyekhez szuloje ragaszkodik(hisz parancsai utan ugrabugral),s igy bizonytalanna valik.

Válasz

Csizmadia Éva üzente 12 éve

A szeretet mindig akkor cselekvő ha feltételek nélküli.
A gyermekeket ezzel a szeretettel kell nevelni.
Ha nem így szeretsz , belőle is csak egy kicsi "robot" válik.

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

Kerlek gondold meg!Hol tortenik a legtobb erkolcstelenseg a tarsadalomban?....Hat nem a piramis aljan,es tetejen?.....Az aljan,a tuleles osztonetol vezetve ketsegbeesett kapalodzastol,amikor az EMBER nem bir felszinen maradni,s az allati osztonok uralkodnak.A masik veszelyeztetett reteg,a csucson levok helyzete,akik elfelejtettek,hogy csupan emberek,mert emberek tomegeinek elete fugg toluk,es donteseiktol.Hol tortennek a pedofil buntenyek,a korrupcio,a bergyilkossagok,a szado-mazo buncselekmenyek?Ez egy igen veszelyeztetett hely!Konnyu lehullani a piramis csucsarol!A csucson EMBERNEK maradni szinte lehetetlen!

Válasz