Szeretett fényhozó tíszta fény virag üzente 12 éve

Azt ye besz zsarnak no nem itt vitaz ugy megit kezed zoli hulyeseded midanyant ez jlub mem ti volt mos sxajale rolam kezed uni ext az egesz tudmit kot isem job en zsarnok temeg hagas eve

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

Aki jol ismeri Istent,az szeret.A szerto szivu ember szabad,es mast sem akar zsarnoksagban tartani.Aki megtapasztalta Isten vegtelen tiszeletet szabadsagunk irant,az felszabadul uralkodasi vagyatol,mely a felelmen alapult.

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

A gyava,es gyenge emberek veszelyesek lehetnek.Nem tudjak indulataikat uralni,s iranyitani.A bennuk indukalodott indulataik gyulnek,mint a leggombben a levego,s alig varjak,hogy egy szelid emberen,-akirol feltetelezik,hogy nem fogja oket bantani-kielhessek azt.Csak a gyava emberek bantjak a szelideket!Krisztus kovetoi szelidseget tanulnak mesteruktol.Sok gyava ember kedveli oket,mert kivallo bunyozsakkent szolgalnak.A gyavak nem ismerik Krisztust,mert kulonben tudnanak szeretni,es a szeretet eluzne felelmuket.Aki ismeri Istent,az egyutt uralkodik Krisztussal,aki kendot veven korul kote magat,es elkezdte mosni tanitvanyai szennyes labait.

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

Kitehetunk a napra ket targyat,s ugyanaz a sugarzo ho,a ket targyra ellenkezo hatast gyakorol.Mondjuk kiteszunk a hutobol egy darab vajat,s a napfenyre helyezzuk.Mi tortenik azzal?A kemeny vaj,a meleg sugartol megolvad,es szetfolyik.Most tegyunk ki a helyere egy sarkockat!Mi tortenik azzal?Megkemenyszik,es teglava valik.Ugyanaz a nap,maskent hatott a ket kockara....Ugyanigy hat az emberekre a folyvast hangzo sertes,provokacio,es megalazas.Sok ilyen gyermekkel talalkoztam tanari palyamon.Nemelyeknek kergesse valt a szivuk,es sem szeretetet adni,sem fogadni nem voltak kepesek.Masoknak lelkuk megolvadt.Seruleseiktol csopogott beloluk a fajdalom.Mint uzott vadak remegtek,ha valaki megszolitotta oket.Rendszerint nagyon nehezen tanultak,hisz folyton felelemben eltek.Kepessegeiket sosem bontakoztathattak ki.

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

Kedves Evi!
Orulnek,hogyha kifejtened,hogy Marika megkozelitese a szabadsag fogalmanak miben teves meglatasod szerint!

Válasz

Szeretett fényhozó tíszta fény virag üzente 12 éve

Nekem ugy vagyok eze az beszél hogynek az igazi tanít isten senki más. Mert őbenne lég nem családok. Hamarabb egyet ert miről beszélek nekem van Jézus klub életem meg hívők az mára csak rajta ok múlik jót sem

Válasz

Szeretett fényhozó tíszta fény virag üzente 12 éve

Igen az igen az oda fent mi lehet eze Lelő pokol hol hála utána. Mennyben jut aki rossz porba. Merik jobb Leti. Fenét

Válasz

Csizmadia Éva üzente 12 éve

Szia Padmém!

Szereted Istent , és minket akik a barátaid vagyunk.
Ez a lényeg a többi meg ennek a függvénye:):)

Válasz

Csizmadia Éva üzente 12 éve

Kedves Zoltán!

Te a szíved gyönyörűséges szeretetében vagy szabad, ezért tudsz írni a szabadságod megéléséről.
Meghajlok előtte.

Válasz

Csizmadia Éva üzente 12 éve

Figyeljetek!

Ahhoz hogy egészséges döntéseket tudj hozni ahhoz egészséges lélek kell. Akit a környezete folyton provokál, sért , megaláz, az a lélek megbetegszik.
És az Emberek fiai ezt teszik egymással egyfolytában. és aki szelíd abba marnak bele a legnagyobbat. Miért? Mert a szeretet megnyilvánulása irritáló lehet. De az aki szeret az nem fog ebbe becsatlakozni, mert Ő egészséges.
A lélek egészsége a szeretetre való képességed. Ezzel bizonyítod be hogy ismered-e Krisztust vagy nem.A szabadságod az Övé.A szolgaságod Istené!

Válasz

Csizmadia Éva üzente 12 éve

Krisztus szolgasága a szabad választása volt, hogy beteljesítse vele azt amire Isten elhívta. Hogy az Embereknek megmutassa milyennek lettek teremtve az egészséges értelmükkel szellemiségükkel" genetikájukkal". Az egészséges szellemiség, már gyermek korban sérülhet, de lehet némely esetben nyugodtan azt mondani, hogy már az anyaméhben. Miért? Mert a bűn úgy öröklődik tovább, hogy a felnőtt anya nem szereti a a gyermeket a szíve alatt akivel várandós. Ha valaki nem szeret az bűn. Isten MAGA a szeretet. Az az anya aki nem szereti szeretettel a gyermekét, hanem a társadalom elvárásaival szereti, az a bűnt egyenes ágon építi bele a gyermeke tudatába, mert nem tanítja meg az Isten által örökölt szabadságra. A szeretet szabadságára. Túróczi Marika nem jól közelítette meg a szabadság fogalmát. Ez az amit nem szabad.
Sajnálom. Nem kimondani az Igazságot. Az a bűn.

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

Egyszer beszelgettem egy nem vallasos baratommal.Azt mondta,hogy en a vallasom rabszolgaja vagyok,mert az nem enged meg nekem semmit.Nem szabad dohanyoznom,alkoholt fogyasztanom,kuplerajokat latogatnom,narkozni,szentnapokon dolgozni,egy gorbe magyarosat mondani,es oly sok minden "jot".Kerdezett,hogy mikent birom ezt a sok kotottseget.....A kerdest visszadobtam:Szabad ember-e az,aki szenvedelyes dohanyos,alkoholista,narkos?-Igen!- valaszolta.Valoban?....Szabad-e annak az embernek nem dohanyozni,akinek szenvedelye a dohanyzas?Hogy erzi magat,ha nem tud ragyujtani,mert nincs cigije,vagy olyan helyen kell tartozkodnia,ahol azt nem teheti?-Nagyon betegnek erzi magat,es idegesnek.-valaszolta.Mi az elso dolga az alkoholistanak,amikor felebred,s reszket minden porcikaja?-Egyensulyba hozza magat nemi alkohollal,mert szabad neki.-valaszolta.Szabad-e nem innia tobbe?Hogyan erzi magat,ha nem tudja beszerezni az alkoholjat?-Igazan pocsekul!Minden aron be kell vennie valamennyit!
Nos,en igazan szabad ember vagyok,mert barmikor szabad nekem dohanyozni,es nem dohanyozni.Alkoholt fogyasztani,es nem fogyasztani.Drogozni,es anelkul elni.Elmenni egy kuplerajba,vagy tisztan tartani magam attol.En onkent tartozkodom azoktol a szenvedelyektol,hogy szabad maradhassak.Hogy semmi kulso ero ne kenyszeritsen rabsagban elnem.Szabad vagyok szeretni teged is,es segitni neked,ha barmely rabsagbol szabadulni kivansz.

Válasz

Szeretett fényhozó tíszta fény virag üzente 12 éve

Nem vagyok va egyet nem és szabad is vagyok

Válasz