[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Semmi gond ezzel Linda! Nekem sincs meg, de nem rágódok rajta :) Annál rosszabb.
A Lét - ről annyit, ha megtalálod, ha bele tudsz ,,hatolni", s ott befogadnak, s találkozol Önmagaddal, mindent, s a Mindent fogod érteni majd, s minden kérdésedre megkapod a választ. A Lét egyensúlyba hoz, s örömmel is eltölt. Senki sincs egyedül, akár a Létben van, akár nincs. Amit nem látsz, az attól még létezik :) S van, vannak, akik Téged is hallanak, éreznek. Hunyd le a szemed, nyisd ki a szíved, ha fájdalmad van, segíts kimennie. A gondolattal, ahogyan ártunk magunknak, ugyanúgy használunk is. S érezd, szeretnek. Nem csak arra kell koncentrálni, h az emberek szeressenek, mert a valódi feltételnélküliség, a Földön nem létezik. Szerintem. Te is tökéletes ember vagy biztosan, mert csak az, aki tudja önmagában a jót és rosszat is szálig, s ennek ellenére, a helyes úton jár. :)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

SEHOGY.-NEKEM VALAHOGY NINCS MÁSIK FELEM.....((((((((((((((((((
mindig egyedül vagyok......mindig...amint pici fény látszik......pici fény és vége...
minek ez a lét???????((((((((((((((

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Még annyit, a nagy Ő átlagban nem vállal be semmit, ritka, ha mindketten tudatában vannak, de akkor azok együtt is maradnak. Ez nem jelent alacsonyabb szintet feltétlenül,a másik részéről.
S bocsánat a név hibáért, kedves Zsuzsa! :)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Zsuzs! Értem, hogy kérdéseit miért tette fel, s gondolatait is. Nem írtam le a teljes képet, s nemis kívánom, de ez ugyanaz, mint a tégla esete. Mindannyian mindent másképpen látunk, mert 2 egyforma ember nincs, s ez így van jól. A belőlünk hiányzó, az azért nem teljesen így van, inkább úgy kellene megfogalmazni, hogy a bennünk is létező, de rejtett rész. Valakinek azt fel kell hozni. Mint, ahogyan az anya - nem a szülő - neveli a gyermekét, olyasminek gondolom, s valami ilyesmit olvastam alább is. A többi nem feltétlenül van így :) s az életben nem minden szituáció, stb, feket vagy fehér, meg kell tanulni az árnyalatokkal együtt élni, s a tanulás nemcsak ennyiből áll, van, ami ettől sokkal fontosabb. Továbbá, érzelmek nélkül - ahogyan mást sem - nem lehet megélni, ill. önismeret nélkül sem, különben fogalmunk sem lenne az egészről. S ez így már nem indokolatlan leragadás, ill. lelki probléma, amit egy kívülállónak kellene megoldania, de beszélni, írni jó róla, olyanokkal, akik tudják és átmentek ezen. Egyébként az ilyen kapcsolat nem feltétlenül azt jelenti, hogy egy életen át együtt maradnak a felek. Ezer oka lehet az ilyen találkozásoknak, s mindenki maga jön erre rá, ahogyan a megoldásra is, így nemhogy szegényebb, de jóval gazdagabbá válik, mint egy átlagos szerelmet érző, hétköznapi ember. S ezek a kapcsolatok, csak látszólag érnek véget. Valójában, a Valóságban nem :)

A véleményem ezzel kapcsolatban még annyi, van itt az Ébredőben olyan, ami inkább kivetni való, mnt ez a téma, ill. bejegyzéseink.

Válasz

Müller Kinga üzente 14 éve

Kedves Zsuzsa! Látod,ezért írtuk le mindannyian,hogy ezt csak az érti meg,aki már ÁTÉLTE!!!!!!!!!!! :-)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Nekem meglehetősen visszás, amiről a blog szól és amiről írnak a hozzászólók, különösen, ha spirituálisan beoltottak vagy ébredőkről van szó. Hét évig bánkódni egy fél éves kapcsolaton? Elveszíteni a nagy-nagy őt és 10-20 évet várni rá? Elrontani egy kapcsolatot? Ezek nem létező dolgok.

Az ébredés lényege, hogy önmagunkat találjuk meg teljes valónkban és az nem másban van, hanem bennünk. Persze a földi tükrövilág nagyon sokféle segítséget ad ad ehhez, többek között azt, hogy a belső konfliktusokat megkapjuk a kapcsolatainkban, külsődlegesen megélhető konfliktusként. Ekkor találunk rá a nagy őre, aki belőlünk hiányzó valamit képvisel. Ám ennek pont a fordított tükörképe igaz, csak azt kapjuk meg, látjuk meg a tükörben, amit legbelül mélyen letagadunk az énünkből és amire nagy-nagy szükségünk lenne.

A nagy ő bevállalta, hogy nekünk megmutatja azt a nagyon lényeges elemet, amit magunkból hiányolunk, de ő annál lényegesen több, teljes ember. Érthető, ha nem egész életében nekünk akarja mutogatni, amit hiányolunk magunkból, hanem meg akarja élni énjének teljességét.

Mit mutatnak meg a nagy ők? Az érzékenységet, a sebezhetőséget, a gyengédséget, a törődést, a hűséget, a kitartást, a megbízhatóságot, a szeretetet, a gazdagságot, stb. stb. lehet folytatni a sort, mindazt, amitől megfosztottuk magunkat , de ott van bennünk, és amire szükségünk van, de nem másban, hanem magunkban kell felfedeznünk.

Hogyan lehet visszaszerezni az önbecsülést, a magabiztosságot, hogyan lehet felvállalni sebezhetőségünket? Hát igen, egy csomó hozzászólásban ott volt az elfogadás. A megoldás elméletét sokan tudják. És a gyakorlatban kivitelezni?

Vagyis az a kérdéskör, amit a blog feszeget egy körmönfont, ezoterikus terminológiájú illúziókergetés. Nincs olyan, hogy másik felem, önmagunkban egészek vagyunk, az ébredés során erre rájövünk és remélhetőleg mindenki meg is tapasztalja.

Arra kérek minden ébredezőt, ha olyan szimptómái vannak, mint a blogban leírtak, vagyis indokolatlanul leragad egy "sikertelen" kapcsolathoz és nem tud továbblépni, az kérjen segítséget. A kérd és megadatik működni fog, eljut hozzá a megoldás. Hihetetlen sok negatív energiát termel és negatív konnotáció ragad az emberre, ha ilyen érzelmi, hiábavaló, veszteségdagonyában tölt hosszú időt. Nyilvánvalóan nem ismerte fel a kapcsolatban lévő leckét és nem boldogul vele, ilyenkor segítség kell, hogy ki lehessen jönni belőle.

Válasz

Király Krisztina köremaileket ne. üzente 14 éve

igen egyedül sem rossz
az ember önmagában is boldog tud lenni
hisz a boldogság minden ember sajátja... csak tudni kell megélni
megélni akkor tudod ha elfogadod a helyzetet..
ez is az elfogadás egy formája
csak talán ez egy kicsit könnyebb hisz itt nincs másik személy akit el kell fogadnod...
csak önmagad és a saját helyzetet amit Te magad teremtesz meg

az elfogadás tanulható gyakorolható ...
nem mondom hogy egyszerű de ... mi az, az életben...

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Akkor azért nem jött nekem össze, mert ez történt. Hát, így jártam. Egyedül sem rossz.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Köszönöm, h válaszoltál Krisztina, teljesen értem az egészet :)

Válasz

Király Krisztina köremaileket ne. üzente 14 éve

szia Máté
igen ez valahogy így működik
szerintem is
ez csak akkor működik, ha mindkét fél képes az elfogadásra...amely nem egyszerű dolog....de megvalósítható.... elfogadni a másságot....
szeretet és a szerelem is akkor igazán valós érzések, ha elfogadom a másikat... nem akarom megváltoztatni, mert ha meg akarom változtatni, akkor nem őt szeretem hanem azt akivé változtatni akarom....
és így már nem tiszta és őszinte érzések ezek....

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Nem nagyon tudok hozzászólni, de szerintem ugyanaz. Ha az egyik felismeri ugyan a másikat, de a másik nem, vagy az egyik spirituálisan magasabb szinten van, míg a másik anyagi, földhöz ragadt, szerintem sem működik, s ha az egyik azon pedálozik, hogy a másik felemelkedjen, mivel az a személy anyagi, nem lesz belőle más, csak az, hogy az egyik megakarja változtatni a másikat, ami kapcsolati háborúhoz vezet, tehát remélem értem válaszotokat, s köszönöm. Tehát ez az egész végülis általánosítható, nem pusztán a szerelemre vonatkozik, ami, ugyanúgy kellemetlen, fájdalmas, mint egy ilyen be nem teljesült, vagy nem működő szerelem. Akkor viszont, az egész élet szerelem, egy bizonyos fokig, az emberek között, ami vagy működik, vagy nem. Ha csak félig, az már nem jó.
De lehet, hogy nem jó felé gondolkodom.

Válasz

Király Krisztina köremaileket ne. üzente 14 éve

szia Kinga
ezt örömmel olvasom:)
gondolom akkor ott délután vagytok
nekem ugyanis általában a hét közben délután jobb
erről beszélhetnénk priviben bővebben

Válasz

Müller Kinga üzente 14 éve

Hét közben egy kis helységet bérlünk Tatán egy üzletházban. Csak egy hónapban egyszer vonulunk ki Majkra. Jó munkát a következő műszakhoz! :-) Szia!

Válasz

Király Krisztina köremaileket ne. üzente 14 éve

huh ez nagyon izgi :)
jól hangzik
megnéztem hol van Majk
bevallom nem tudtam :)
hét közben is szokott ilyen lenni?
a mostani hétvégém képlékeny hisz még nem tudom annak alakulását tőlem kívül álló okokból
de érdekes a dolog
néha egy kis csakra tisztítás, helyreállítás nem ártana nekem sem
köszönöm Kinga

most elköszönök
megyek haza második műszak következik....
további szép napot Mindenkinek

Válasz

Müller Kinga üzente 14 éve

Van egy mesterem aki ÁHI jógával illetve meditációval foglalkozik.Hetente kétszer összejövünk páran.Bár mostanában kihagytam pár alkalmat.Szoktunk kijárni Majkra a remetelakokba.Vasárnap is megyünk.Ott nagyon jól el lehet mélyülni,meditálni.Gondolhatod milyen energiaáramlás megy ott!!! :-D Szoktunk mantrázni is meg csakratisztítást is végezni. Nagyon jó! Jógagyakorlatokat is végzünk,azok is főleg a csakrákra vannak jótékony hatással.Ha van kedved vasárnap Majkra kijönni akkor megbeszélhetjük. :-)

Válasz

Király Krisztina köremaileket ne. üzente 14 éve

igen
csoportosan fel lehet hozni
nagyon jól ....
együtt fantasztikus eredményeket lehet elérni...
családtagok, csak ha fogékonyak ... nálam pl. ez nem működik ....
Te milyen csoportba "jársz"?

Válasz

Müller Kinga üzente 14 éve

Ja igen,azt nem írtam,hogy függ attól,hogy mennyire fogékony a másik.Illetve mennyire fogadja el a spirituális világot. Nálunk a csoportba jöttek olyan emberkék akik ilyen szempontból a nulláról kezdték és olyan sebességgel hozta fel őket a csoport,hogy elképesztő.Sőt,azt mesélték,hogy az családtagjaik is kicsit úgymond "kaptak" belőle! Nagyon érdekes! :-)

Válasz

Király Krisztina köremaileket ne. üzente 14 éve

ezzel Kinga egyetértek
de maximálisan függhet attól is hogy a másik akit épp "feljebb kell" hozni mennyire érett rá
mert ha kevéssé, akkor elég hosszan tartó folyamat lehet ... félek, hogy ebben az esetben nem működik

Válasz

Müller Kinga üzente 14 éve

A kérdés nagyon jó! :-)

Válasz

Király Krisztina köremaileket ne. üzente 14 éve

Máté, visszakérdezek
mi van ha a nő van alacsonyabb spirituális szinten,és csak a férfi gondolja hogy a másik az Ő másik fele?
nos?

Válasz

Müller Kinga üzente 14 éve

Váoooo!Máté! Ez egy nagyon jó kérdés!!! Szerény véleményem szerint minél többet legyen a hölgy a pasi közelében.Gondolom már ismerik egymást úgyhogy szervezzenek közös programokat pusztán csak baráti alapon. A spirituálisan fejlettebb fél egy idő után fel tudja arra a szintre hozni a másikat amilyen szinten ő is van.Ha van valakinek jobb ötlete íííírjon. :-)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Hölgyeim! Kérdés: Mi történik, ha a férfi az Istenért nem akarja felfogni, a hölgy mit is akar? Mi van, ha a pasi alacsonyabb spirituális szinten van a hölgynél, aki viszont nagyon szeretné a kapcsolatot? Mi van, ha csak egyikük biztos abban, hogy a másik az Ő másik fele? Megtisztelnének válaszukkal.
Már csak hogy ezt is megbeszélhessük, mert erről nem volt szó, s érdekel. Köszönöm.

Válasz

Király Krisztina köremaileket ne. üzente 14 éve

igen Kinga így van
sokan nem hiszik , hisz sokan nem tapasztalják...
néznek Rád értetlenül, amikor beszélsz erről....

Válasz

Király Krisztina köremaileket ne. üzente 14 éve

ooh Máté
ne ijedezz, nem vagyok annyira ijesztő:) (remélem!)
értjük mi egymást:)

Válasz

Király Krisztina köremaileket ne. üzente 14 éve

szia Mária!

igen nagyon hasonló rezgéssel csak ketten lehetnek egyek.... mint az eltört szív két oldala:)
a két rezgés olyan szinten egészíti ki egymást mint a két ember ....egymás nélkül szinte lehetetlen...

szerencsére én magam az űrt nem ismerem ...nem is szeretném megismerni ....
a tőlünk kívül álló okokat le kell küzdeni .....

igen az életet életként kell megélni de a rezgésekre figyelni kell.. a rezgések sok mindent elárulnak....ha figyelünk rájuk sok mindent meg tudhatunk belőlük....

Válasz

Müller Kinga üzente 14 éve

És ezt csak az hiszi el aki maga is megtapasztalta....

Válasz

Király Krisztina köremaileket ne. üzente 14 éve

az intenzitás nekem is ismerős
néhány hónap alatt több mindent éltünk meg, mint eddig bármit bárkivel több év alatt...
hihetetlen...

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Köszönöm Krisztina, megnyugtattál. Már kezdtem megijedni :) Igen, így gondoltam, s jó, hogy megértettük egymást.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Valóban minden rezgés , de nincs két azonos rezgésü-lélek , csak hasonlók lehetnek !
ha két hasonló rezgésszámú találkozik , azok nagyon jól megértik és kiegészitik egymást ,
Ugy érzik már az első találkozás alkalmával, hogy szinte egyformán gondolkodnak és
müködnek , és ugy érzik "" -ezer éve ismerik egymást "" !!!
Mert ugy érzik ::: csak ,ketten lehetnek ((egyek ,)) , és ha ilyennek találkoznak , együtt is maradnak ,
csak valami , tőlük kivül állo ok miatt, vállnak szét , de bennük a másik elvesztésnének a
a hiányát , semmi és senki nem pótolhatja :
Az "ür örökre ott marad benne " !!!
DE AZ ÉLETETET ÉLETKÉNT KELL FELFOGNI , ÉS MEGÉLNI, NEM A REZGÉSEKRE
KELL KONCENTRÁLNI !!!

Válasz

Müller Kinga üzente 14 éve

Szia Krisztina!Két és fél évig tartott.Olyan intenzitással,mintha tíz évet éltünk volna le egymással.Nem önszántunkból ért véget. Talán most 7 év után csillapodott a hiánya.... :-)

Válasz

Király Krisztina köremaileket ne. üzente 14 éve

szia Kinga!

ezt én is így gondolom ...a kor nem számít:)
megkérdezhetem meddig tartott?
vagy esetleg tart még?

Válasz

Király Krisztina köremaileket ne. üzente 14 éve

Kedves Máté!
ohh már értem a jutalmat...köszönöm a gondolataid...

áááááááá dehogyis, szó sincs negatívumról ...maximálisan pozitív ....:)

Válasz

Müller Kinga üzente 14 éve

Az én lelkitársam 18 évvel volt idősebb nálam....... a kor nem számít!!!! :-)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Krisztina!
,,én nem bántódtam meg, nem tudsz megbántani
nem hagyom:)
mint ahogy másnak is az ő dolga, hogy s mint él ... úgy az enyém is....én elfogadok ...engem is fogadjanak el... ha nem ... hát istenem ilyen is van ... " Írtad.

Ebben a gondolatmenetedben kis negatívumot érzek, amit nem tudom, mivel érdemeltem ki? Vagy talán nemis nekem szól? Hmm

,,ooh ennyi jutalom elég is?
hm
ezt hogy érted?
nekem nem elég:)
lehet telhetetlen vagyok.....:) " Írtad.

Szerintem, ha a kapcsolat jól működik, elég. Abban a felek megvalósíthatják önmagukat, céljaikat, szabadon és egészségesen, kapcsolatuk, közösségük és a társadalom javára egyaránt. Ha nem így van, akkor tényleg kevés. A Te dolgod ezt eldönteni, mennyit ér, Te élsz benne, nem más. :) További minden jót!

Válasz

Király Krisztina köremaileket ne. üzente 14 éve

igen Máté ma már ez a kapcsolat a ritkább.
de nézd meg az életünket
anyagias
mindenki azért él és mozog dolgozik tesz vagy nem tesz dolgokat hogy jobban éljen
több kevesebb sikerrel
vannak akik megdolgoznak érte...
vannak akik feláldozzák magukat ezért....ők azok akik egyre többen vannak és így keresnek párt

és közben elvész az érzelem a szeretet... és ennek a fontossága is ..és ezzel a boldogságuk is ....

én nem bántódtam meg, nem tudsz megbántani
nem hagyom:)
mint ahogy másnak is az ő dolga, hogy s mint él ... úgy az enyém is....én elfogadok ...engem is fogadjanak el... ha nem ... hát istenem ilyen is van ...

és igen a szerelem nem ismer határokat
de azt, hogy a lelki társ korban nem áll tőlünk messze azt még így nem hallottam ...
de szerintem ez nem feltétlen van így...

ooh ennyi jutalom elég is?
hm
ezt hogy érted?
nekem nem elég:)
lehet telhetetlen vagyok.....:)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Ahogy eddig, csak önmagunkkal szemben sokkal jobban. Megérzünk ezt - azt, találunk, ha keresünk, szeretünk, ha szeretnek, ha nem, melózunk, segítünk, rezgünk a kövekkel, a vízzel, az univerzummal, a levegővel, az emberekkel, kik hol - , hol + érzéseket, benyomásokat adnak, talán összejön 1 - 2 jó esemény, s aztán, Hazamegyünk. Háát, igen. S megint feltesszük a kérdést : hogyan tovább? Sosem biztos az a boldogság, amit mástól várunk. Nem egyszerű, de feladni semmit nem kell, ami helyes.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

a rezgésröl szol az egész élet.. s innentöl kezdve hogyan tovább...

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Máté! Köszi, amit írtál.
Köztünk egy leszületési idő van - egy terhességi szakasz idő -, a javamra. Nincs messze, egyébként, mert bennem él. Igen, bánt, de Ő boldog, s más nem számít.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Krisztina! Amiről írsz, az ilyen jellegű kapcsolat ritkább. Nem akarlak megbántani, félre ne érts, de túlnyomó többsége valójában erről szól - ha magukba néznének -, amit írtál, de lehet persze pszichés oka is. Azt mondják, a szerelem nem ismer határokat, ez úgy látszik igaz. De a valódi lelkitárs, korban nem áll messze tőlünk, úgy tudom.
A lényegen nem változtat, amit írtál, kedves Krisztina, akkoris úgy gondolom, hogy bátor voltál, s ennyi jutalom elég is az életben. Amikor két összeillő, helyesen gondolkodó ember egymásra talál, csodákra képesek! Felvállaltátok, a Ti életetek, senki nem szólhat bele. :) Én sem ezt akartam.

Válasz

Király Krisztina köremaileket ne. üzente 14 éve

nézd Máté, nem vitatom, hogy ezek többsége nem feltétlen lelki társ kapcsolat...de nem zárom ki, hogy ebben van érzelem is ...
az én kapcsolatom épp fordítva van ...igaz nem lehetnék a párom "anyja"de sok a korkülönbség közöttünk ...pedig anyagi vonzata egyik részről sincs....
én nem ítélkezem...mert el kell fogadni, hogy ők így érzik jól magukat.....mindenki megtalálja egy kapcsolatban azt, amiért érdemes neki végigcsinálni....amiért érdemes megélni....
nem kell egyetérteni ...de el kell fogadni ...

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Talán nem témába vágó, de érdekelne, ha valaki tudná a választ:
Mitől lett ilyen nagy divat pár éve az a fajta párkapcsolat, amiben a férfi majdhogynem apukája lehetne kedves barátnőjének? Nem hinném, h lelkitársi kapcsolatok ezek, inkább anyagi érdekek, s nekem, számomra gusztustalan, mindkét fél részéről.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Oh, Krisztina! Örülünk boldogságodnak. Bátor voltál, s ennyi jutalom elég is az életben. Amikor két összeillő, helyesen gondolkodó ember egymásra talál, csodákra képesek! :)

Gábor!
Értem, amit írsz, csak azt nem, ha tudod, Ő az, miért hagytad elmenni, s ha tudod, hibáztál, miért nem hozod helyre, amíg nem késő. Míg az emlékekbe kapaszkodsz, nem lesz jobb, a dolgok ritkán változnak maguktól, s, ha tényleg összeilletek, akkor ez egyikőtöknek sem jó. Keresd meg! Nem igaz, h nem érdekel, hogy van?!
Krisztina, s mások bátrak voltak, felvállalták önmagukat, az érzéseiket. A boldogsághoz ez kell leginkább. Szorítunk Neked, gondolom mindannyian, s azoknak, kik ilyesmiben szenvednek.

Én még nem találkoztam vele, csak futó kapcsolataim voltak. Talán a Sors arra vár, hogy felnőjjek a feladathoz :) Nem egyszerű a párra találás, de a megtartás nehezebb. Hatalmas a konkurencia, odakinnt pedig...hát, bocs Mindenkitől, aki nem így gondolná, de miniszoknyás, festett, intellektuálisan alacsony a felhozatali többség, ill. ne azért akarjon valaki velem lenni, mert van dipim, s neki nincs, vagy neki is van, s huh, rakjuk össze az egzisztenciát. Nekem ez nem jön be.

Válasz

Király Krisztina köremaileket ne. üzente 14 éve

Részlet a naplómból a találkozásunkkor írtam:
"az állomáson vártalak ... mikor megláttalak, éreztem meg kell öleljelek, meg kell csókoljalak ... tudtam már előtte is, hogy ezt szeretném...de nagyon jó volt, hogy abban a pillanatban éreztem, hogy megtehetem és meg is teszem...megtettem... az érzés ami átjárta a testem ... olyan volt, mintha mindig Téged szerettelek volna.... mintha csak messze jártál volna és most végre újra itt vagy... megcsókoltalak...megcsókoltál... a vágy, az érzés, ami átjárta a testem... minden részemben éreztem a vágyat, a szenvedélyt, a szerelmet, az erőt ...első csók ... és mégis tökéletes.. mégis olyan, amire mindig vágytam... mégis olyan, mintha régóta tudnád, mire vágyom... mintha régóta tudnád, milyen vagyok...nem tudtalak elengedni...Te sem....hihetetlen féktelen érzések...
a kocsiban mellettem ültél ...azt éreztem örülök, hogy újra látlak... pedig életemben először...megmagyarázhatatlan ..."

Mindent megteszek, hogy sosem veszítsem el....
Úgy érzem nélküle nem menne az élet... és Ő is így érzi...
Ő az Életem!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Ez a kapcsolat más, mint a hagyományos szerelem. Az itt a Földön köttetik, testiség, önzés, birtoklás, félelmek, féltékenység. Ebben a kapcsolatban a felek egyenrangúak, tiszteletben tartják a másik személyiségét, gondolatát, szabadságát is. Nem volt testi kapcsolat, de anélkülis tudom, hiába próbálkoznék mással, Őt keresném benne, de nem találnám, hogyan is lehetne.

Válasz

Villányi Erika üzente 14 éve

Úgy gondolom, én is megtaláltam -de rövid idő alatt el is veszett, azóta is vele ébredek, vele alszom el...................... Hónapok óta küzdők a gondolattal, -nincs szükségem erre a férfire- de egyszerűen NEM tudok szabadulni a gondolattól, hogy napi szinten ne gondoljak rá. Első alkalomtól kezdve tényleg úgy volt valaki elkezdett egy gondolatot , a másik úgy fejezte be, ahogy a másik gondolta...............! Nekem valahogy pont az volt az érzésem ,amikor elkezdtünk beszélgetni,mint aki nagyon régről ismernénk egymást, és most nagyon sok mindent meg kell beszélni. Egy- egy alkalom 4-5 óra hosszat tartott,és soha nem unatkoztunk ez idő alatt.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Ránéztem, nem tudtam ki Ő, s valami húzott hozzá. Kerestem az alkalmat, mikor tudnék vele beszélni, összejött, s úgy éreztem 2-3 perc után, többet nem kell beszélni, mert ismerem, belelátok a gondolataiba, szólnia sem kell. Benne az volt meg, ami belőlem hiányzott, s mégis hasonlóak voltunk. Egy volt a férfi és női oldal.
Elvesztettem. De ma is érzem Őt, gondolatait, pedig 125 km. van köztünk. Férjhez ment. Most várok, talán 5, 10 év múlva sikerül, s nem rontom el.

Válasz

Domonkos Gabriella üzente 14 éve

én még nem találtam meg, de biztos vagyok benne, h. létezik, és ő is csak arra vár, h. rám találjon...és tudom, h. onnantól kezdve fog elkezdődni igazán az életem!
ketten együtt megváltjuk a világot...:)))

Válasz

Fónagy Józsefné üzente 14 éve

Ez igy igaz.Én 36 évesen megtaláltam, de sajnos nem elengedtem.ma is ha találkozunk már akkor tudom hogy ott van mielőtt látnám.létezik csak ha megtaláljátok ne engedjétek el.belehaltok.ica

Válasz

Nedves Attila üzente 14 éve

Sajna se hogy, mert az atomfizikában ez elektronok sem lehetnek egy azon pályán és mezőben mert más külőnben katasztrofa keletkezik.
NÉHA VANNAK SIKERES TALÁLKOZÁSOK

Válasz

Harkály Klára üzente 14 éve

Néha kevés egy élethossz, hogy megtaláljuk /sajnos/

Válasz