androméden üzente 14 éve

kb a szitu így néz ki mint az ötödik elemben..a régész szórakozik a falakkal, aztán jönnek a tulajok..:D:

http://www.youtube.com/watch?v=Kx39UweRc7o

valószínűleg a Földön vannak ilyen depók még mindig, miért is ne? :D

Válasz

androméden üzente 14 éve

az a vadászgép kolumbiai, van is róla egy film valahol a neten rekonstruálták a modellt és simán repül, bár nem raktak rá sugárhajtóművet..:D
a témába vág még a Hórusz szeme című sorozat Szakkaráról szóló epizódja..
a földönkívüliek szerintem nem izgulnak, látják h képtelenek vagyunk kitörni az anyagi kereteink közül, a globális katasztrófát meg nem fogják megakadályozni, miután tudják ez az élet rendje..

Válasz

Udvardy Sándor üzente 14 éve

Az emberiség nem először éri el fejlődésének kritikus pontját. Azért az a nagy figyelem a földönkívüliek részéről.
Edgar Coyce egy villamos megtalálását jósolta a Szaharában.
Máshol pedig egy fémből készült több ezer éves vadászrepülőt utánzó makettet találtak.
Erich von Daniken több írásában találkozunk ilyenekkel.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Szia, az Arvisura - sámán irataiban

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Személyesen nem találkoztam ilyennel,kedves Béla.De szeretnék nagyon....
A pánik egyébként az akkori érának volt köszönhető.Azokban az évtizedekben még csak könyv,újságcikk sem jelent meg,ami csak kicsit is...Ez a film akkor döbbenetes volt és szó nélkül vették le a műsorról,minden magyarázat nélkül.Nem meglepő,hiszen évekkel előbb történt ez,minthogy bemutatták a Tanú c.filmet.Na,az sem ment akkor valami sokáig,ha jól tudom,1977-78 környékén...
Te látsz,láttál "emlékeket"...?

Válasz

androméden üzente 14 éve

jó kis előadás lehetett..kár h lemaradtam róla..az emberek hajlamosak pánikba esni az igazságoktól, viszont Földünkön lépten nyomon beleütközünk szó szerint ezekbe az emlékekbe, így kissé érthetetlen számomra a meglepődés..
Laura te már találkoztál személyesen "jövő emlékeivel"?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Erről a témáról a "Jövő emlékei"c.film jut eszembe.A más bolygóról származó Istenekről és ennek bizonyítékairól szóló Daniken-film valamikor a 70-es évek elején-egyszeri bemutatás után,a Toldi moziban-pánikot keltett.Azonnal levették a műsorról és legközelebb a 90-es években lehetett róla hallani.A film teli van az égből érkezett tanítók döbbenetes nyomaival,amely sokakat még ma is megijeszt egy kissé.
Én tíz-egynéhány évesen ott voltam ezen az egyszeri bemutatón...Mély nyomokat hagyott bennem és nagyon meghatározta a világnézetemet a későbbiekben.

Válasz

androméden üzente 14 éve

ha az istenekre gondolsz akkor így van :)

Válasz

Hó Oroszlán üzente 14 éve

Végülis lehet szellemi történésként és szimbólumként is értelmezni:)

Válasz

androméden üzente 14 éve

láttad az abydoszi templomot élőben? azok a hieroglifák teljesen normális írásjelek, csak eltorzultak az idők során. természetesen nem cáfolni akarom teljeséggel az ókori technológiát, de ez pont nem erről szól..már mondtam, a Piramisszövegek teljesen egzaktan írják le a repülést, teleportációt stb.t. az jóval megbízhatóbb ilyen szempontból..
de van olyan mítosz is, amelyben Ré felül egy eszközre és elrepül a Földről..:D

az egyiptomi istenekről meg nagyon jó leírást ad Michael Harner a Sámán útjában, érdemes elolvasni első tíz oldal valamelyikén van. egy maithuna szertartásról szól, amúgy másoktól is láttam hasonló leírást már..

Válasz

Hó Oroszlán üzente 14 éve

Mindenesetre az egyiptomi lények fáraók meg állatfejű isteneknek nevezett alakok egyáltalán nem istenek voltak hanem egy idegen civilizáció képviselői. Dehogy mit keres egy több ezer éves egyiptomi reliefen egy tank és egy modern a múlt században feltalált helikopter az igencsak nagy kérdés! :D A sivatag homokjában talált üvegszerű képződmények viszont arról árulkodnak hogy régen itt egy hatalmas kataklizma volt egy atomrobbantás ami elpusztított mindent. Körbe körbe forgunk ezt nevezzük szamszárának. Saját cselekedeteink csapdájában sínylődünk:)

Válasz

androméden üzente 14 éve

nekem ez a nibirus történet kicsit sántít, amúgy a népek miért az Orionhoz kötik magukat? sehol egy a naprendszerünkre utaló jel, minden kifelé irányul..

Válasz

Müller Kinga üzente 14 éve

Vilim! Már most óriási színpompában fürdik az ébredő szívek klubja!!!!!! :-)
Gratula!!!

Válasz