Ambrusics Jolán üzente 14 éve

MINDEN ELKÉPZELHETŐ A SZELLEM VILÁG ÜZENETE NÉLKÜL IS. eZEN A FÖLDÖN ÉLJÜK MEG MINDEN NAPUNKAT ÉS EGYRE NEHEZEBB. vÁGYUNK MÁR EGY SZEBB, JOBB NAPOKRA!

Válasz

Eipl Jánosné üzente 14 éve

Neked is!

Válasz

Jakobicz Imre üzente 14 éve

Jó éjt, s jó pihenést Mindannyiunknak! Sziasztok.
Sok szeretettel: Jaksa

Válasz

Jakobicz Imre üzente 14 éve

Kedves Vili Tesó,
Nagyon tisztelem hozzáállásodat és nagyon értékes tevékenységedet, ráadásul engem is nagyon - mondhatni igazán - érdekel a magyarok bölcsessége. Akárcsak az a rendkívül színes és sokoldalú anyag, mellyel napról napra meglepsz minket. Mindössze annyit szeretnék jelezni neked (amit egyébként Te pontosan tudsz, hisz napról napra idézel tőlük gondolatokat!): más népeknek is vannak bölcsei és bölcsességei. Ha különbnek gondoljuk a mi bölcseinket és magunkat más népek bölcseinél és halandó képviselőinél, akkor igen könnyen elcsúszunk. Hamar azon kaphatjuk magunkat, hogy mi akarjuk megmondani ki mit csináljon, ki hova menjen, hogy a durvább dolgokról ne is beszéljünk, stb. Ráadásul azok az ősi bölcsek oly annyira egy tőről fakadnak, hogy alaposabb szemlélődéssel még azt is felfedezhetjük, hogy egy adott kor vagy korszak kultúráját és értékeit mentve és megőrizve, tudatosan szóródtak szét a Földön a szélrózsa minden irányába, s így nem csoda ha több nép is esküszik "saját" bölcseire.
Vili Tesó, kérlek engedd útjára sértődős Énedet, s Te legyél minél többet itt, ha nincs ellenedre, s légy csak egyszerűen az a nagyszerű Ju Vili, akinek ismerünk, szeretünk, tisztelünk.
Sok szeretettel: Jaksa

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

igazata adok neked Sádor :)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

jóészkat l alugyatok jól szia

Válasz

Udvardy Sándor üzente 14 éve

Egyébként nincs nagyobb ellenségünk, mint a félelem!

1Jn 4,18
A szeretetben nincsen félelem; sőt a teljes szeretet kiűzi a félelmet, mert a félelem gyötrelemmel jár: a ki pedig fél, nem lett teljessé a szeretetben.

Válasz

Udvardy Sándor üzente 14 éve

Sok olyan szöveg környezet van, ahol nem szerepel egymás mellett a ne félj, hanem a "feljöve, feljebb....feljebb" stb.
Csak én is kíváncsi voltam , hogy tényleg mennyi lehet.
Számomra nincs perdöntő bizonyítéka.

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Nem en szamoltam meg,hanem olyan valaki,aki ert a PC-hez nallam sokkal jobban,es en elhittem neki.A felelem lebenitja gondolkozasunkat,es kiszolgaltatotta tesz.Isten nem akarja,hogy feljunk,hanem okos modon imadjuk ot.

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Az ember nagysaga akkor kezdodik,amikor felismeri kicsinyseget.Bolcsessege pedig,amikor meglatja azt a szamtalan tudomanyt,amirol meg nem is hallott.Ha azt varom a vilagtol,hogy ugy lasson,ahogyan en,akkor el kell tunnom a Foldrol,hogy helyet adjak valakinek,aki az en poziciombol nezhet azutan,de a vilag nem nezhet sosem ugy,mint en,mert az a nezopont foglalt.Pont en ulok benne,s eppen meglatasaim gepelem laptopomba.

Válasz

Udvardy Sándor üzente 14 éve

Lehet, hogy tévedek, de az a 365-szörös ne félj kicsit soknak tűnik. :)))

Szerintem nem félni kell, hanem megérteni a változás folyamatát, és amennyire csak tudjuk megérteni, és együttműködni a változással.
Büszkék lehetünk a magyarságunkra, de arra még inkább. hogy emberek vagyunk, és ebben a korban élhetünk.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Ismereteim szerint 2011v2012re eléri legmagasabb regésszámot a föld és a krisztusháló kölcsönös rezgése ami tudatszintemelkedést okoz. E változások az egész földön érezhetőek egyforma értékek. Ez kisjátítani nem lehet de élni vele szükségszerű . Midenféle sirituális tapasztalatotok száma megsokszorosódik, hihetelen módon megnőt ez után mind a fiataloknál,közép és időseb korosztályoknál az érdeklődés

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Meggondolando hozzaallas!

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Eleg helytelen gyakorlat,pedig a Bibliaban 365-szor szerepel Isten batoritasa:"Ne felj!"

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Távozni-akarók mindeleddig a saját egóik élvezetének éltek, gonoszkodtak mások kihasználásában - nekik szólna az üzi -, és hiába kívánják a halált, az tényleg nem jön! - mindentől függetlenül nagyon sok Igazságot tartalmaz a Biblia, de én nem akarom újra "összerakni", jól van így! - az idő nem sok, gyorsan "repül", üdv

Válasz

Jakobicz Imre üzente 14 éve

Kedves Vili Tesó,

A folyamat szerencsére nemcsak elindult, hanem javában dübörög. S nagyon jó, hogy itt nálunk, a Kárpát-medencében is ez a helyzet. De ez nem indok arra, hogy magunkat bárki elé, alá, fölé helyezzük, s azt erősítsük, hogy innen távoznia kell. Mégpedig azon csodálatos oknál fogva, hogy mind egyek vagyunk. Olyan ez a nálunk és a Föld egyéb helyein élő Testvéreinkkel, mint amit magunkkal is csinálunk: azt mondjuk egyik kezünkre, hogy ügyesebb, mint a másik, a "suta". Pedig csak arról van szó, hogy mi magunk másként használjuk. Arra is van jó példa, hogy aki igazán akarja, az a lábával tud "ügyesebb" lenni sokunknál, s példának okáért világhírű zenésszé válik kéz nélkül. A magyar nép valóban sokra hivatott, mint megannyi más nép... Te is sokra vagy hivatott, s kiválóan teszed a dolgod, mint ahogy én is, és még oly sokan mások is ebben, s a többi (akár a Kárpát-medencén kívüli) nagyszerű közösségben. S ez így van jól.
Sok szeretettel: Jaksa

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Ja:)))))))))))))))))Lehetséges:)))))))))))))Nem fázom,például,pedig mindig reggelente meg akartam fagyni:)))))))))))

Válasz

Müller Kinga üzente 14 éve

Ölellek,Vili!!! :-)

Válasz

Müller Kinga üzente 14 éve

Jaksa Tesó! :-)
Nekem aztán oly mindegy lenne hogy hol emelkedik a rezgésszám,mert a lényeg az,hogy megindult a folyamat!!!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Pió atya Magyarországról szóló próféciája

„Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenvedés vár még rájuk, de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre. Kevés nemzetnek van olyan nagyhatalmú őrangyala, mint a magyaroknak, és bizony helyes lenne erősebben kérniük hathatós oltalmát országukra!"

Válasz

Müller Kinga üzente 14 éve

Pannika! :-)
Még sok szép dolgot fog látni és megismerni.Ennek örülni kell! :-) S ha a szívében öröm,szeretet,béke van akkor jönnek azok a gömbök maguktól! :-)

Válasz

Jakobicz Imre üzente 14 éve

Kedves Barátaim,

Úgy gondolom a Földön a rezgésszint valóban emelkedik, ez tényleg mérhető, s ez igazán jó dolog. De nem gondoljátok, hogy ezt nem kellene kisajátítani a Kárpát-medence népei számára? Ez inkább tűnik egósnak, mint valósnak.
Az alapja pedig, hogy sok jó ember jó szándékát (és persze a különlegesre, a legjobbra, sőt a tökéletesre való vágyát) kihasználva, a trendit meglovalgolva, "szélirányba" fordítjuk bármilyen célból felhúzott saját vitorláinkat. Szerintem jobb a felébredés útjait fürkészni és járni, mint az Egó és az Elme különlegességre (pláne a tökéletességre!) vágyó étvágyát táplálni.
Csak úgy mellékesen: Tudjátok mi az az Ongostrom skála? Ki definiálta és mi a mérési egység alapja? Tudjátok, milyen módon és "eszközzel" méretik?
Sok szeretettel, egy a Kárpát-medencében őshonos Testvéretek: Jaksa

Válasz

Eipl Jánosné üzente 14 éve

Kinga! Ami a rezgésszint emelkedését jelenti, én elhiszem, gondolj a körülöttem karácsony óta tömegesen felbukkanó energiagömbökre!Ilyen csak ebben az időszakban volt.Most, pár napja ismét csökkent, egy-kettő ha előfordul.Szerinted?

Válasz

Müller Kinga üzente 14 éve

Nem baj,Laura!!! Rettegjen aki akar!!!!! Mi nem fogunk! :-)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Én azt sem látom,Kingám,hogy hol ebben a riogatás...Egy pozitív változást helyez kilátásba valaki,és máris a rosszat látják benne egyesek.Bár úgy történne,ahogy a cikk előrevetíti!Én nagyon örülnék neki...Bár szkeptikus vagyok abban,hogy ebben az országban most csak úgy megoldódik minden,
mégsem utasítom el ezt a témát.
És nem tudok szó nélkül elmenni amellett,hogy már megint olvasom a ledegradáló "hülyeség,zagyvaság"jelzőket.
Tanuljuk már meg végre,hogy ne indulatból reagáljunk,amikor valami számunkra elfogadhatatlan,hanem tartsuk tiszteletben a mások gondolatait!!!

Válasz

Müller Kinga üzente 14 éve

Nem tudom,miért kell ettől rettegni...... a másik meg hogy aki megtapasztalja a változást azt nem tántoríthatja el a hitetlenkedők tudatlansága.
A félelem az "Istenfélők" kenyere.......a katolikusoknál előszeretettel alkalmazzák.

Válasz

Batori Zoli üzente 14 éve

Kedves Marika!Ez a rezgesszint misztika tul tavol van tolem,hogy barmit hozzaszolhatnek.Azt gondolom,hogy az elmeletnek nincs tobb kara,minthogy a valos dolgokrol elterelje a figyelmet,illetve riogatasaival felelmet kelthessen.Az pedig tudott,hogy a rettegok konnyen manipulalhatok.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

ezt teszi az egó, minden kitörésével igazolja állításait, hisz magából indul ki - sajnálom, hogy ilyen magadba zárkózott lettél - Isten Veled!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

az érzelmek rabsága pl. hogy még a z ismerőseid közül is törölsz, te tudod, mikor vagy jó passzban...szia

Válasz

Müller Kinga üzente 14 éve

Látom,rossz napod van,Máriám! :-)

Válasz

gyarmati maria üzente 14 éve

SZELLEMVILÁG MÁST NEM ÜZENT NEKED ÉS A BARÁTAIDNAK ???

PL. MONDJUK: MIKOR JÖNNEK EL ÉRTED , HOGY NE TERJESSZ ILYEN HÜLYESÉGEKET .

VAN NEKED EGYÁLTALÁN HALVÁNY FOGALMAD IS ARRÓL , MI AZ HOGY REZGÉSSZINT ??? ((( ? )))

MI AZ AMI EMELI ÉS LEHÚZZA , AZ EMBER REZGÉSSZINTJÉT ?-valósat kérdezem ?

MI JOGON RIOGATOD TE AZ EMBEREKET , NEM FÉLSZ HOGY AZ ÚR EZÉRT MAJD

ALAKALOM ADTÁN A FEJEDRE KOPPINT - ATTÓL MAJD TÉNYLEG LEESHET A

REZGÉSSZÁMOD ÉS AZT VESZED CSAK ÉSZRE A SZELLEM VILÁGBAN

TALÁLOD MAGAD AHOL KEDVEDRE , DISKURÁLHATSZ A SZELLEMTESTVÉREIDDEL AZ IDŐK VÉGEZETÉIG - AZ ÖRÖK SŐTÉTSÉGBEN !!!

AZ EGÉSZSÉGES ÉLET MÓD VALÓBAN NAGYON FONTOS , MINDENKINEK ,

MERT AZ ÉP LÉLEKHEZ , ÉP TEST KELL !!!

NA MOST VAN AZ HOGY : ELMEGYEK INNEN , AHOL ILYEN SÁROS ÉS

SZÚRKOS ZAGYVASÁGGAL AKARJÁTOK BUTITANI AZ EMBEREK FEJÉT ,

MOST MÁR EZEK ÚTÁN VÉGKÉPP NEM CSODÁLKOZOM , HOGY KEVÉS A

TÉNYLEGES IDE LÁTOGATÓ " EMBER " !!!

MÉG AZ A JÓ HOGY AZ " ATYÁNK " - TÉNYLEG MINDENT TUD ÉS LÁT !!!

AHOGYAN A TE IRÁSODAT IS ,- ÉS - , ... tudod mit , nem folytatom mert aki,

ilyen irományokkal tömi az emberek fejét az azt is tudja , most éppen mit-

ebédel ISTEN !!! - azt hogy mit gondol , pedig főleg - ugye ???

Minden jót nektek , és kimélj meg a válaszodtól mert ide biztos hogy nem jövök többet , nem azért mert féllek tőled , csak nem szeretem a hideg és

sőtét helyeket !!!

Válasz

Müller Kinga üzente 14 éve

Igazad van,Vilim!!!! A húsevés sok mindent fed ill.blokkol.Én is tapasztaltam...ezért mellőzöm.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

a lélek és a test rezgése vagy rezgésszáma függ az egó "önfejűségétől" is, minél "csendesebb", annál nagyobb a fénye - és nem feledhetem az önszánt, ám önzetlen jó cselekedeteket - legtisztábban a hitet Isten adja meg akár olvasás közben is, de nem maga az írás, az ily módon elfoglalt tudat képes "lehalkulni" - észrevettem, hogy a húsevés is közrejátszik a testi "érzékenységben, ám erős emlékek - élmények - "felemelnek", itt már csakis az isteni szeretet ereje, mely minden egyes élő- és érzőlényre terjed természeténél fogva, emel tovább ama bizonyos ébredésig, nem a reggelire gondolok itt, valamint a megvilágosodás sem reggeli napkeltére értendő!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

akarva-akaratlanul is megérzik az emberek a közeledő jövőt, mely rosszul kezdődik, és mindazoknak rossz lesz, akik rejtőzködni akarnának, de nem megy, mert maga a tér válik megvilágosítóvá mindenkire nézve...minő véletlen műve, hogy "mezítelenül" állunk Isten színe előtt és olyan dolgok nyilvánulnak meg, amelyek mindeddig szabad szem nem láthatott!

Válasz

madarasiné zsuzsanna üzente 14 éve

Az Isteni energiában nincs manipulatív rezgés szám a jót vonzza a rosszat taszítja és ezt a rosszat gyengíti esetleg,de torna nem segít erősnek maradni .Nem pártoskodást értékel hanem magát az embert.Ma a rossznak nagy a rezgésszáma .Ha félretennétek a politikát sok rossz érzést elkerülnétek.

Válasz

Csere Jánosné üzente 14 éve

Döbbenetes, de köszönöm a figyelmeztetést. További jó egészséget kívánok, baráti tisztelettel - Gabi mami.

Válasz

Müller Kinga üzente 14 éve

És publikus,Marcsi??????

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Na és nagyon köszönjük!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Valami van benne,észrevettem egy két dlogot magamon,de el ne kiabáljam nem kellemetlen:)

Válasz

Müller Kinga üzente 14 éve

De csak azok bírják a strapát akik sportolnak.....az van az írásban. :-)

Válasz

Hó Oroszlán üzente 14 éve

Mondjuk ha a Gyurcsány a Bajnai és az Orbán elhúzná a belét akkor Pákó maradhat! Mert azért náluk többet ér:DDD

Válasz

Hó Oroszlán üzente 14 éve

Attól még nem magyar úgyhogy húzhat haza:D

Válasz

Müller Kinga üzente 14 éve

:-D :-D :-D Miért viszlát......ő sportol! :-D

Válasz

Hó Oroszlán üzente 14 éve

Fekete Pákó viszlát...nagyon fogsz hiányozni:DDDDDDDDDDDDDDDD

Válasz

Hó Oroszlán üzente 14 éve

Ezért szédülök én napok óta...

Válasz

Medgyesi Ilona üzente 14 éve

Örülök ha segítettem.

Válasz

Müller Kinga üzente 14 éve

Hú,ahogy olvastam Nekem is jött az a "bizonyos" jel ami mindig arról ad bizonyságot,hogy itt az igazság!!!! Nem semmi!!!! Erről én sem tudtam.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Szia, Ilona, amint olvastam, rögtön jött visszaigazolás, hogy ez igaz! - erről az emelkedésről nem is tudtam semmit, ez és más folyamatok arra késztetnek, hogy vetkőzzük le az egot, mert ahova érkezünk, ott már nem segít semmilyen írás! - köszönöm

Válasz