[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

sziatok további szép etét kivanok neked

Válasz

Ambrusics Jolán üzente 14 éve

Nem értek egyet azzal, hogy minden gyermek öreg lélekkel születik. Amikor a lélek elhagyja a testet vissza kerül abba az állapotba, amivel leszületett. Nincs öreg és fiatal. Pontos tanulmány születésről, vagyis az új testbe való lélek leszületéséről nem létezik. Csak feltételezések alapja az egész. Mégis Úgy beszélünk róla, mint egy matematikai feladat megoldásáról. Én elvesztettem a 31 éves lányomat. Mind ketten spirituális emberek voltunk, én jelenleg is. Megegyeztünk abban, hogy amikről tanultunk, olvastunk a témát illetően, amelyikünk előbb eltávozik valamilyen formában jelt ad. Hiába várom a "jelet". 1994-..n ment el. A lélek vándorlásról meg van a bizonyíték. A 2004..n született unokám teste kapta a lányom lelkét. Ez biztos! A halottainkat pedig el kell engedni, mert az ő lelküknek időben kell távozni, de, ha szorosan magunkhoz láncoljuk fekete ruhákkal és egyebekkel, akkor az ő útját nehezítjük meg. Fáj a hiány, de bele kell törődni azzal a gondolattal, hogy ennek így kellett történnie.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Nem levegő mozog itt, hanem az „ÉLET LEHELETE”. A PARADICSOM síkján tartózkodók tehát zenét lélegeznek és fényben élnek. A hatodik menny szavakkal leírhatatlan, nehéz visszaadni azt az élményt, hogy önálló lényként is, össze is olvadhatunk a LÉT egészével. Csak hogy a hatodik LÉTSÍKON a hetedik kapuja, ahol minden tudás valóssággá válik. Ha például valaki, megérti ezen a létsíkon, hogy ISTEN egyenlő az egységgel, akkor maga is ezzé az egységgé alakul át. A hetedik menny a létezés felsőfoka. A hatodik létsík vezet el ide, ahol tüstént látjuk is, mivé lettünk, látjuk a tiszta ISTENT, tiszta észt, tiszta gondolatot, tiszta életet, tiszta FÉNY, minden létezés alapanyagát. A hetedik LÉTSÍK, egy szemkápráztató fényesség, melynek egyre növekvő magja a fényt kibocsátó szín.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

NAPSZEMÁR-adat: a fények fénye világosságrészecskéi magát a rezgést is "hullámoztatja" minden át, de ez szól is, ennek hangja van és értelme...

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

A HALÁL nagy illúzió, mert ami létre jön, nem pusztulhat el. Az enyészet csak a testet támadja meg. A test burkában lakozó személyiség halhatatlan. Nem minden hitnézet és hagyomány rossz.
Fizikai élet-viselkedés
Érzelmi élet-érzelmek
Szellemi Lét-gondolkodás
Minden önálló egyének gyarapíthassák tudásukat. Legyünk őszintébbek és bátrabbak önmagunkkal szemben. A mai tudomány sok mindent tud, de azt tudomásul kell venni, hogy amit tud, az csak a kor igényének a szimbóluma, mert amire nincs igény azt nem is ismeri.
Ha a test elgyengül az élet folytatásához, az entitás szelleme visszavonja az élet energiát. Minden élőlénynek van lelke és szelleme, még az állatoknak is. Amennyiben nem így volna, nem rendelkeznének az élet fenntartásához szükséges erővel, találékonysággal. Miután a szellem előhívta a lelket, s meglazította az üregébe a dolgok, elcsendesednek. Van egy vallási mondás, ami így szól: „Im, ISTEN bölcsőjében megszűnik minden szenvedés, könny és bánat”. Ez így nem igaz, mert amikor Mi eltávozunk erről a létsíkról, kiszabadulnak a testi érzetek az ösztönök béklyójából. Többé nem félnek, nem lesznek testi fájdalmaik, nem éreztek éhséget, nem okoz szorongást az idő csalóka múlása. Minden testi észlelés megszűnik,és mint egy csoda országba kerülnek,”ISTEN bölcsőjébe”. A test halála olyan, mint amikor elszenderedik valaki. Miután a LÉLEK elhagya a testet az enyészetnek indul, s a entitás szabad LÉLEKké változik. Minden egyetlen pillanat alatt játszódik le, s nem jár fájdalommal. Hét tudat színt létezik: szaporodás és túlélés, félelem és szenvedés, hatalom ki nem fejezett és kinyilvánított SZERETET, ISTEN megtapasztalása az élet teljeségében, végül pedig az a felismerés, hogy mi vagyunk az ISTEN egymaga . Minden egyes gondolat egyes rezgésszámú energiához és az ennek megfelelő érzéshez kötődik, Mindig abba a mennyországba kerülünk vissza, ami egyezik az akkori rezgésszámmal. Ez azért van így, mert auránk mágneses vonzása és szellemünk a szóban forgó létsík rezgéséhez vonz minket.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Mindannyian akkor jöttünk a világra, amikor ISTEN, a nagyszerű fényességes GONDOLAT elmélkedései közepett a FÉNY vakító ragyogásában GONDOLTA és LEHELTE MAGÁT. Ekkor születünk meg Mi, ez volt a születésünk pillanata. Valódi szülőnk maga ISTEN, az ŐSANYA és ŐSAPA egy személyben. A TEST csupán egy köpeny, amely arra a láthatatlan esszenciára borul, amely a Mi igazi valónk. Érzések halmaza ez az úgy nevezet személyiség, mely testünk burkába lakozik. Testünk szépséges, rafinál gépezet, nélkülünk a lelkünk nélkül azonban üres báb, semmit
sem ér. Gondolatokból, érzésekből és hajlamokból állunk, nem pedig testből. Fogalmatok sincs, milyen nagyszerű az ember, mert ami valójában, a láthatatlan, akár a szellő.
A bennünk lakozó ISTEN az a magas rendű értelem, amely hirtelen, alkotó lényekké tesz benneteket. Testünk átmeneti szállás, helyünk is csodálatos alkotmány, istenek hozzák létre, Mi és szeretet testvéreink. Az embernek nevezett teremtmény pusztán a gondolat kifejezésének eszköze. Célja létsíkon az, hogy érzései, közreműködésével megtapasztalja, megismerje az őt valaha megalkotó isteneket. A TEST otthont ad egy rendkívül bonyolult elektromos és fénygépezetnek, ez építi fel az ENTITÁST. Nem vagyunk azonosak FÖLDI porhüvelyünkkel, apró fénypontok vagyunk!!! Lényünk porszem,de ebben, porszemben minden összegyűlik, ami csak voltunk. Érzéseinkkel vagyunk azonosa, nem a testünkkel. Valójában LÉLEK és szellem vagyunk, tehát fény és érzelmi entitások elegye. Testünk valamennyi molekuláját parányi fénykör övezi, ez a szellemünk mely így hajlékot ad és szilárdságot kölcsönöz testi valónknak. Lelkünk az anyagba ágyazódik, a SZÍVünk közelébe fészkel, egy csontpajzs alatti üregben ahol semmi más nincs elektromos energián kívül. Lelkünk mindent rögzít és elraktároz érzelmek formájában, valamennyi gondolatunkat, ami valaha is átsuhant a TUDATunkon

Válasz

gyarmati maria üzente 14 éve

ISTEN SZERETETE A LEGNAGYOBB A MINDENSÉGBEN !!!

És mi mindannyian egyformán részesedünk belőle,

mert a Mindenség részei vagyunk !!!

Hát ezért mondom ki Neked a szivem minden szeretetével hogy :::

Szeretlek Vilikém Nagyon de nagyon :::és add tovább , mert szamár maradsz !!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

anyai szív-tudat tele jóérzésekkel

Válasz

gyarmati maria üzente 14 éve

ezért kell olyan nagyon szeretni a bennünk lévő örők gyermeket ,

és óvni vigyázni rá , féltőn szerető szivvel ,

ne hogy megsérüljön !!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

ISTEN SZERETETE nagyobb, mint gondolnák, hisz egy az életünkkel, a földdel, amelyen járunk, és a levegővel, amelyet belélegzünk. Ő a nagy EGÉSZ, akit Te ATYA ISTENNEK nevezzünk,Ő az élet teljesége és szerelmese. Ő a mindenség mulandósága és halhatatlansága. Csupán ember ítélkezhet ember felett. Csak saját magunk okozhatjuk saját kudarcainkat. Csak mi mondjuk meg mi a JÓ és a rossz, mi a helyes és mi a helytelen. A gondolat valamennyi létező alapanyaga. Minden, ami a világra jött, előbb gondolat alakját öltötte a felső értelemben, ISTEN TUDATÁBAN.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

ISTEN SZERETETE nagyobb, mint gondolnák, hisz egy az életünkkel, a földdel, amelyen járunk, és a levegővel, amelyet belélegzünk. Ő a nagy EGÉSZ, akit Te ATYA ISTENNEK nevezzünk,Ő az élet teljessége és szerelmese. Ő a mindenség mulandósága és halhatatlansága. Csupán ember ítélkezhet ember felett. Csak saját magunk okozhatjuk saját kudarcainkat. Csak mi mondjuk meg mi a JÓ és a rossz, mi a helyes és mi a helytelen. A gondolat valamennyi létező alapanyaga. Minden, ami a világra jött, előbb gondolat alakját öltötte a felső értelemben, ISTEN TUDATÁBAN.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Ha azonban önmagunkon kívüli utakat keresünk, és külső erőket imádunk, soha nem ismerhetjük meg Isten valódi dicsőségét. A béke, boldogság beteljesedés egyedüli módja önmagunk tisztelete és megbecsülése, mi más is ISTEN SZERETET, ha nem ez. Szeressétek magatokat mindenki másnál jobban, mert ez ajándékoz meg titeket azzal a nagyszerűséggel és lelki szilárdsággal, amely az emberiség Szeretetéhez szükséges. Semmiben sem különbözünk egymástól. Senki se nagyobb a látható vagy láthatatlan entitások közül. Valamennyien egyenlők vagyunk ISTEN királyságában. Bármit tanulunk másoktól és önmagunktól, megjelenik majd az éltünkben...

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

A TUDAT állapota nem az egyensúly, inkább a gyönyörű egyensúly hiánya. Fizikai, pszichológiai, spirituális és pszihés értelemben egyaránt más lény vagy,és tíz perc múlva megint más leszel. Ha tagadod ezt, azonnal a TUDATOD valami merev formába kényszeríted, amelyből sohasem szabadulhat, egy tetszetős pszichológiai látkép érdekében szabályokat erőltetsz rá. Szeretném, ha rájönnétek, mennyi energia áll rendelkezésetekre. Ha egy csoportban valaki használja a médiumitás akkor mindenki, használja az energiát. Szeretném, ha lebontanánk az önmagunkban emelt korlátokat. Ez a hang jelkép, érzékeltetni akarom veletek azt az erőt és energiát, amely rendelkezésetekre áll, ha használjátok örökül kapott képességeiteket. A hang utó rezgését halljátok meg önmagunkban. Ti pedig: Járjatok békével, örömmel és biztonsággal, TESTben és TESTen kívül egyaránt.

Válasz

gyarmati maria üzente 14 éve

ezért az egész életünk :csak egy tánc - melyet lehet jól , vagy rosszul lejteni.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Addig nem vizsgálhatom a valóságot, amíg jómagamat meg nem vizsgáltam. Önmagadon kívül nem is találkozhatsz, MINDEN LÉTEZŐVEL, és önmagadat nem választhatod el az életedtől. Az igazságot nem lehet felhasználni. Aki azt gondolja, hogy manipulálhatja az igazságot, az valójában önmagát manipulálhatja. Mi vagyunk az igazság. Fedezd fel tehát önmagadban is.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

A Ti fogalmaitok szerint tehát egyes Beszélők tehetségesebb, mint mások. A Krisztus személyiség volt az egyik A másik Buddha. Ezek a Beszélők akkor is tevékenyek, amikor nem fizikai alakban vannak. A Krisztus entitás sok reinkarnáción ment keresztül, mielőtt megjelent az ismert Krisztusi „személyiség” alakjában, a Buddha is.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Ahhoz, hogy harmóniában éljünk, bölcsességre van szükség. Tudnod kell, hogy a sors sohasem egyenes vonalban, hanem cikkcakkban szövődik. Eltér, visszatér, meglódul, megtorpan – már úgy néz ki, hogy az egészből nem lesz semmi, amikor hirtelen mégis megvalósul valami. A sors ugyanis nem csak a te sorsod, de sok mindenkié, s ahhoz, hogy egy esemény létrejöjjön, egybeesésekre van szükség. Nem csak neked, másoknak is meg kell érniük rá. És amikor én, te, ő, mi, ti, ők megértek rá: létrejön az esemény. Még ekkor sem egészen bizonyosan, mert a vetélés lehetősége mindig fönnáll, de az idő ilyenkor már „változással” terhes: ez az a pillanat, amikor valami már megjövendölhető. Az ember mindent az Égnek köszönhet, s ha valamit elér, azonnal szét kell osztani! A mai ember zsebre vágja sikerét: így változtatja az áldást átokká és a világosságot akár pénzzé.
Az Igaz Ember „feltörekvése” végtelen: mindig tovább megy, és semmit sem tart meg magának – így lesz minden az övé.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Ő ez az Ősvalóság. Mi azt mondjuk, „üres”, mert nem látunk benne semmit. Pedig ebben az ürességben ott rejlik az egész mindenség. A kör száma: Egy. Az Egyből valamiféle meghasonlás kiváltja a Kettőt. A két fél elkezdi egymást vonzani-taszítani, szeretni-gyűlölni, s ebben a páros táncban az egész mozgásba lendül, sokasodni kezd, háborúzni, megbékélni, kifelé pörögni, s befelé húzódni, eltaszítani s mégis vonzani; megpördül a kettő, elindul a tánc, forgatja a spirált – s létrejön a polaritás s vele az örökös és szüntelen Változás.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Életünk megalkotása még a szellemi világban kezdődik, sok-sok múltbéli tapasztalat alapján, de ezt is mi magunk csináljuk saját magunkból; lelkünk végtelen gazdagságából teremtünk jellemet, sorsot, eljövendő próbatételeket magunknak. És ez a „szerep” fed is engem, csak én tudom eljátszani, senki más, mert saját isteni lelkem teremtménye ő, azzal az „élettervvel” együtt, amit magával hozott.
Ezzel az élettervvel valóban teremtettünk magunknak egy áthághatatlan keretet – vannak „karmák”, melyeken nem tudunk módosítani -, de a szabad választás folyamata itt mégsem zárul teljesen, mert az önteremtés és sorsformálás állandóan működik! Amit szellemként megálmodtunk, azt földi emberként megvalósítjuk – de a „valóság” soha nem lesz olyan, mint az álom, pontosan azért, mert az élet eleven, teremtő folyamat; új álmaink, új vágyaink és félelmeink új és új szálakat szőnek a valóság szőttesébe.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Ha valamit elérünk, nem azért van, mert egy IDEGEN KÉZ elénk tette, hanem azért, mert ezt az utat választottuk – amit jövőnk elénk hoz, azt sokféle jó és rossz teremtő erőnkkel mi magunk idéztük meg. Az ember sorsteremtő, isteni lény! Semmilyen hatalom nem rendelkezik fölötted. Ugyanakkor azzal se áltasd magad, hogy itt azt csinálsz, amit akarsz, mert akaratod „szabad”!
Egyetlen ponton vagy szabad: a választásban.
Utat választhatsz.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Nem állóképekben, hanem folyamatos átváltozásokban gondolkodik.
Ez az, amit csak szüntelen meditációval, s gyakorlattal lehet elsajátítani.
De a lényeg: a lebegés, a szárnyalás, az áramlással való hajózás. A Szabadság.
A jövő örökké születőben van, alakul, formálódik, s ebből a te szerepedet nem lehet kihagyni, mert te szülöd, alakítod és irányítod a folyamatot.
MI emberek: a Teremtő gyermekei.
Belőle vagyunk, saját lelkét lehelte belénk, s odaadta nékünk legmagasztosabb tulajdonát, a teremtés képességét is.
Mindannyian részt veszünk önmagunk és világunk megteremtésében. Valamennyien „mágiázunk” : megálmodjuk magunkat s életünket.
Vágyainkkal, akaratunkkal, hitünkkel, tévhitünkkel, de főleg a tudat mélységeibe rejtett „életképzeletünkkel” formáljuk önmagunkat valakivé, és a „teremtő varázshatalmával” szüljük meg önmagunkat meg a jövendőnket.

Válasz