Csizmadia Éva üzente 12 éve

Nagyon értékes amit Feldmár András mond.Az egyénnek a társadalomba élt szerepéről beszél. A kollektíven gyakorolt szeretet képes arra hogy még a gyógyítható pszichénél bezárja a kinyitott kaput amin keresztűl olyan információk szivárognak folyamatosan a tudatába, melyet feldolgozni képtelen.
Ez tette beteggé. Ahol a kapu nyitva marad, ott történik meg hogy a beteg , beteg marad. Amit Ő a saját akaratával, tudatával hozott létre,lelki síkon ártalmasnak bizonyult.Amennyiben léteznek a gyógyító sámáni tanok, az eszköz, melyet használni kell, minden lélek megmentéséért.A skizofrénia a pokol kapuja. Nem vagy ott, de látod, mi történik a kapun túl, és ettől nem tudsz a való életbe visszajutni.Odakötöz.Vigyáznunk kell rá mit teremtünk,és milyen tudásra akarunk szert teni, ami nem a miénk!

Válasz

androméden üzente 14 éve

ha igazad lenne, akkor már 1 milliárd katolikus megváltotta volna ezt a bolygót a szenvedéstől a háborúktól, stb. hol van a hited eredménye? Jézus 2000 éve halt meg, azóta megszünt-e bárhol is, az éhinség, a betegségek, az emberi tudatlanság, az agresszió?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

A hit hallásból van. Amit mondanak a hitről ha elfogadod akkor a vallásodá is válhat. A hallás a kapott információk utja de a megértés és a félre értés alakítja a vallást. Ezen az úton pedig sok félreértési lehetőségek vannak. a hit akkor jó, ha a fizikai világban megjelenő eredményei vannak.
Nálam sok ilyen működik. Az ezoterikus világ, nézetei pedig sem nálam sem másoknál olyan eredményeket nem hoztak létre amikkel elégedett lehet bárki is. A Jézusba vetett hit viszont igen!

Válasz

androméden üzente 14 éve

persze h odavezet, ugyanúgy ahogy a kereszténység, az iszlám, a hinduizmus, és a többi intézményesített vallás, mikor valami a hatalomról szól, meg az emberek kihasználásáról. ha az ember kezd felébredni, kezd megvilágosodni, kezdi feladni az egóját, kezd a fény felé lépkedni, akkor senki és semmi nem tudja már abba az irányba vinni amibe előtte vezette..
ennyi erővel amivel te teszed mindenbe bele lehet magyarázni mindent, bele lehet észrevétlenük csúsztatni hátulról a hazugságokat, összemosni olyan dolgokat amiknek közük nincsen egymáshoz..
én a tiszta ezoterikus tudásról beszéltem, és még egyszer elmondom, ez nem az amit te gondolsz, mert az az exoteria..remélem érthetően fogalmaztam.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Pedig oda visz sokakat!

Válasz

androméden üzente 14 éve

az ezoterikus világ pontosan nem ilyen logikával van "megáldva"..az exoterikus világ lehet, de az ezoterikus mint neve is mutatja, nem tartalmaz semmilyen sötétségre, v sötétségbe vezető utat..

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Attila! Már meg lehetett volna gyógyulnod ebből. A Feldmár által felvázolt módszer szerint is! A Béla nagyon jó részletet választott annak a logikának a bemutatására mi az embereket szellemi sötétségben tudja tartani. Az ezoterikus világ is ilyen logikával van "megáldva" Mivel torz világképet közvetít. ennek a középkorban tényleg sok áldozata volt.
A skizofrénia viszont gyógyítható és Puszta akarattal is legyőzhető.
De mondok egy jól érthető példát és válasz gyógymódot ez szerint.
A gyümölcseiről ismered meg a fát!
A rezgésszám emelés meggyógyított?
Ha nem akkor nem neked való.
Van javaslaton csak neked. Irj a privátra.

Válasz

Dobos Attila üzente 14 éve

Én 2000-ben lettem beteg gyógyitásra peddig 2007-ben mentem elöször ami ingyenes és 5 évig képzik a gyógyitókat!

Válasz

androméden üzente 14 éve

- "Aztán tudjátok-e, hogy több módja is van annak, hogy megtudjuk boszorkány-e?
-Több is? Mondd el, halljuk, halljuk! - tapadt rá kiváncsi mohón minden szem a tömegből. - Mondd el nekünk is, mi az?
- Mondjátok meg, mit csinálnak egy boszorkánnyal?
- Elégetik...megégetik!
- És mi egyebet szoktak még elégetni?
- Több boszorkányt! -kiáltott közbe egy fiatal fickó, mire fejbevágták.
- Fát - mondta koszorús arcú.
- Helyes. Miért égnek a boszorkányok?
Zajos töprengés, végül a bőrsipkás fejtette meg a talányt:
- Azért mert fából vannak!
Megkönnyebült nevetés a háttérből.
- Úgy van! És hogyan győződhetünk meg róla, hogy ő fából van-e?
- Ha hidat építünk belőle!
- Nono fiam, kőből nem lehet hidat építeni?
- De igen - ismerte el a nyurga paraszt a többiek helyett.
- Elmerül e a fa a vízben? - vitte tovább a logikai fonalata kérdező.
- Nem lebeg rajta... - válaszolták, aztán hirtelen felismeréssel kiáltottak fel szinte egyszerre - Dobjuk a mocsárba! A mocsárba...Fogjátok meg!
- Csendet! És mondjátok meg nekem: mi lebeg még a vízen?
- A kenyér! az alma is!
- Picike szikmag!
- Hulla!
- Hasas bankó..
- Na, na...nem..nem -rázta a fejét az elöljáró
- Olaj!
- A szöcske, a szöcske!
- Nem, nem, nem!
- A kacsa!
- Ööömm ez az! - Vonjuk le a logikus következtetést! No! - fordult újra a csőcselékhez.
- Ha ő ugyanannyit nyom mint egy kacsa - próbálkozott a nyurga paraszt.
- Na...
- ..akkor fából van éppen..
- Következésképpen..
- Boszorkány! Boszorkány! - ujjongott fel a tömeg - Mérjük meg! (...)"

Válasz

androméden üzente 14 éve

elcsépeltem már ezt a gondolatot, de talán még egyszer érdemes leírni, a középkorban is sok emberre mondták rá, hogy sarlatán, vajákos stb. szerintem jóval veszélyesebb eldönteni valamiről előre, hogy az csakis rossz lehet, vagy a Sátán műve, mielőtt az ember megismerné. Bár tudom, hogy jóval kényelmesebb utánajárás, és gondolkodás nélkül kimondani a bűnősségét embereknek, dolgoknak, filozófiáknak, de azért mégis..
Már nem a sötét középkorban élünk, az információkat könnyen meg lehet szerezni, sokkal kevesebb erőkifejtés kell valamit felderíteni megismerni. Csalók mindenhol vannak, az élet minden területén, politika, vallás, tudomány területein is természetesen, de az igaziakat és az igazakat könnyű felismerni..

Egy idézet nektek a Gyalog-galoppból:

Válasz

androméden üzente 14 éve

cs,
te ismered személyesen Attilát?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Ebben a videóban szerintem Feldmár felelőtlenül favorizálja azokat a sámánisztikus tudományokat amik a gyógyítás területén és a pszihológia területén alkalmazandók, mert egyrészt Magyarországon kevés Tényleg jó szakember dolgozik ezen a területen és ráadásul nincsenek meg a társadalmi feltételei sem az ilyen kultúrának.
Ezért a kultúrális hiányosságért tud ma ithon szinte bárki természetgyógyászkodni, és természetessen ezzel együtt sok bajt is okozni.
Egy rádióriportban hangzott el egyszer, hogy egy illető leesett a lováról. mivel az ő lakóhelyéhez közel volt egy természetgyógyász házaspár, gondolta, hogy hozzájuk megy a karjában fellépett fájdalommal. Mivel azok egy csontkovács könyvet is olvastak a betegüket mindenféle pózókban rángatni kezdték, mert azt gyanították, hogy kiugrott az illető könyöke. Két hétig tömték főzetekkel és járatták kemény pénzekért "rángatós" kezelésekre de javulás nem mutatkozott. Végül a sok orvosokat lebecsülő beszéd ellenére elment a delikvens a sebészetre ahol megröntgeneztél és kidetűlt, hogy a férfinak eltörött az alkarja.
Kire bízod az életed?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Vigyázz Béla bátyám, hogy mit javasolsz az Attilának, mert Az ezoterikus világban forgolódók között gyakori a szizofrénia. Attila olyan Sarlatánoknak adta át magát akik miatt bejött az életébe egy csomó törés. Az orvostársadalomban is az végezhet eg betegen műtétet aki az iskolákat becsülettel kijárta és hosszú éveken át segédkezett egy tapasztaltabb orvos mellett. ezek után és folyamatos ellenőrzések mellet lehet eltávolítani valakinek a testéből perforált vakbelet, rákos daganatot, vagy egyébb beavatkozást végezni.
Attila nyakló nélkül engedett meg az életében olyan szellemi beavatkozásokat amik ezt az állapotot előidéztk nála.
Szakértői segítség kell neki és nem az amit ő jónak ítél, mert amit jónak ítélt az okozza a skizofréniát nála.
Manapság vannak olyan bátor emberek akik elolvasnak néhány könyvet az ezotériának egy, egy területéről és ha valamit megértenek akkor az alapján vállalkozásba kezdenek és sok jóhiszemű emberen gyakorolni kezdik a tudományukat.
Akár kezelni kell a skizofréniát, akár nem akkor is megjelenik mert a fehérmágia területe is televan az emberek számára ismeretlen veszélyekkel.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Sajnos ez olyan mint egy türelemjáték, egyik gyógyszert a másik után próbálják ki, de addig nagyon sokat romlik a beteg állapota. Kézremegés, kényszertartás, zavart beszéd, és úgy hogy az elméje teljesen tiszta, csak a vonásai vlátoznak meg. A betegség általában hosszabb rövidebb szünet után egyre erősebb rohamokban jelentkezik, ha időben elkapják akkor talán a regenerálódási folyamat rövidebb időt vesz igénybe. Mindenképpen szeretetteljes hozzáállással lehet a legtöbbet segíteni. Talán egy pszichiáter többet tudna segíteni, mint a vajákolás, igaza van Csabának.

Válasz

androméden üzente 14 éve

Attila,
nyugodtan ignoráld Csaba hozzászólásait..nem tudhatja neked mi a jó és mit miért teszel, azt tedd és keresd amit te úgy érzel hogy segít..

Válasz

androméden üzente 14 éve

Cs,
igen mert ez egy filmből való részlet, a film címe meglepően van e élet a halál előtt Fliegauf Benedek rendezte, be is linkeltem lentebb kicsit, nézd meg tanulságos.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Attila. Ha rezgésszintemelésekre és más ezoterikus dolgokra jársz akkor ne csodálkozz, hogy skizofrén vagy!!!!!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Az a címe, hogy van-e élet a halál elött.
Ehhez képest ez a videó a skizofréniáról szól.
A pszihológusok és a pszihiáterek is tudnak segíteni egyébbként kár őket enyire mumussá tenni.
viszont van amin a sámánok sem tudnak segíteni.
Hosszadalmas folyamat a kivizsgálása egy skizofrénnek és van ebből az álapotból szabadulás, természetessen Jézus Krisztuson keresztül a leg jobb.

Válasz

Dobos Attila üzente 14 éve

hogyan lehet segiteni még?

Válasz

Dobos Attila üzente 14 éve

járok rezgésszint emelésre a balogh bélához,de a gyógyszereimet még nem mertem elhagyni,mert már 3-szor voltam kórházban.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Attila. Ezen lehet segíteni.

Válasz

Dobos Attila üzente 14 éve

skizofréniában szenvedek már 9 éve

Válasz

androméden üzente 14 éve

miben?

Válasz

Dobos Attila üzente 14 éve

én is szenvedek benne.

Válasz

androméden üzente 14 éve

http://video.google.com/videoplay?docid=-1834102102164393998&ei=-nDHSevlFo-k2wKX2NGBCw&q=feldm%C3%A1r

Válasz

androméden üzente 15 éve

érdemes ezt a filmet egyben megnézni egyszer a Tabán moziban játszák mostanában..amúgy ez a részlet nagyon jó, az egyik fő problémára hívja fel a figyelmet Feldmár: a tömegek hipnotizálására üzleti célból..

Válasz