Bronz János József üzente 11 éve

Szivem minden szeretetével kivánok csodálatos szép boldog ujévet // János !! //

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

jól van, örülök
szia

Válasz

Csizmadia Éva üzente 13 éve

Kedves Vili!

Soha nem kértem senkire mást, csak jót, de engem sokszor ér olyan bánat, amit más úgy követ el, ellenem vagy mások ellen ,hogy még csak tudomása sincs róla hogy mit csinál. Nem rólatok van szó!Ez fizikai rosszúlléteket vált ki nálam. Ha megbántottalak azzal a hitttel ami nem kevesebb a tiédnél, viszont igenis éber és nagyon szeretetteljes, akkor elnézésedet kérem. De igen fárad,de Isten mindíg megújítja, mint engem is.Nem vagyunk egyformák, és Isten eszközeként soha nem lázadtam az életemben, és nem kértem tőle számon semmit.Hiszem hogy az amit én adni vagyok képes nem kevesebb Isten szemében mint amit Te adsz a határtalan szereteteddel. Szép napot!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

a remény sosem fárad, hacsaknem maga a reménykedő...lol)))

Válasz

Csizmadia Éva üzente 13 éve

Kedves Vili!

A remény még él! Bár egyre fáradtabb.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Kedves Évi!
probléma nincs ott, hogy a tiszta energiák felszabadítják a saját igaz énünket, ez pedig mindenkire jót kér, és bizony ígéretes, ha te is így teszel, mert eképpen segítesz mindazokon, akikről akképp ítélkezel ... a jó energiák szabadon áramlanak a tér minden látható és láthatatlan régióiban, márpedig ha csak egy ember is felismerszik Isten színe előtt - afféle megvilágosodás -, akkor az kihat a tömegtudatra, ez természetünk alapvető "programja",
te még ott tartasz, ahol érzed magad, ám amint meglátod mindőnk forrását, nem ítélkezésre fordítod cselekvési energiádat, hanem mindazok javulásáért

Válasz

Csizmadia Éva üzente 13 éve

Kedves Vili!
Olvasd el még egyszer. Pont fordítva van, sajnos. Erre próbáltam felhívni a figyelmet. Az energiák sajnos nem mindenkiben tiszták.
Megint ott tartunk ahonnan elindultunk.Az abszolút jó bűvöletében nem látod hogy mi történik körülöttünk.Amiről nem veszünk tudomást, attól az még sajnos létezik.Igenis harc folyik . A jó és a rossz harca. Csak eszközeik nem egyformák!A gonosz megtagadásának létezése is vakságot okozhat.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

honnan is indultál el? - szüleidtől avagy Istentől?
nem kötözködtem,

mért volna több a földi-testiben szeretetben több vágyáram, mint az égiben,
az energiák tisztasága mindenütt beragyog : lol)))

Válasz

Csizmadia Éva üzente 13 éve

Nagyon szép!

Én lázadó vagyok, így nekem a szépség nem elég!
Azért tenni kell hogy igazzá váljon!
Amit teremtünk, az lesz a miénk, mert a földön minden földi léptékű,
az égben pedig égi. Azt ami a miénk volt , vissza vágyjuk mert így kényelmesebb,mert azt hisszük hogy ez automatikusan visszajár.Nem.
Bizonyítsd be hogy méltó vagy. Itt és most. Ami itt lent van, az is Istené, és ugyan olyan értékű mint ami fent van. Ne becsüld alá a teremtést. Igen én szeretem a Földet. Bár nagyon nehéz a szívem. Igen én szeretem a szüleimet, de megszakad értük a szívem. Igen én rajongok a gyermekem szeretetéért, de végtelenül hiányzik nekem az ,akitől oly régóta elindultam, s akihez tudom hogy vissza térek! Mert a szeretet-szerelem érzése odafent is ugyan az mint idelent, csak éghetőbb, mert nem sebezzük halálra minduntalan.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

love ourselves of oneness,
u r loved,
thnx

Válasz

Mátis Éva üzente 13 éve

Ourselves!

Válasz

Mátis Éva üzente 13 éve

I love me! Me love myself! Myself loves Ourself!
Csak viccelek!
Really lovely! Welcome Back! Missed you!

Válasz