Csizmadia Éva üzente 12 éve

Természetesen Igen.
Van olyan szerelem.
Ez a szerelem az amelyik azt hiszi hogy mindig viszonzatlan marad, így a kedves szerelmes ember a másik ember szerelmében a szerelem fogalomszintjébe szerelmes leginkább, és abban gyönyörködik. Nos az aki bátor, az túllép ezen, és megszólítja azt akit szeretne szerteni, hogy végre megölelhesse.Ha nem teszi, akkor a szerelme gyönyörű bevallhatatlan szerelemmé nemesedik!Ez is szerelem . És milyen gyönyörű szerelem.
Én nem ilyet szeretnék, de a lélek útjait tiszteletben tartom......

Válasz

Balog Hanna üzente 12 éve

Évike ,Te elhiszed ,hogy van olyan szerelem ami bevallhatatlan?((:

Válasz

Farkas Ildikó üzente 12 éve

Szép gondolatok

Válasz

Csizmadia Éva üzente 12 éve

A szíveddel válassz! Akkor választasz helyesen!
Szórd szét a szeretetedet, hogy megszólítson az akinek a kapuja miattad nyílt szélesre!

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

Igen Ibolya!
Ez a bezart kapun ragadt tekintet visz minket depresszioba,es onrombolasba,pedig amint mondtad,van masik ajto,ami hivogat,de csak akkor lathatjuk,ha felemeljuk tekintetunket,es keressuk azt az ajtot.....Ismerek valakit,aki-miutan elkergette ferjet-,maganyaban kitart ajto mellett aludt egy lepesnyire,hogy hatha valaki az ejszakaban koborol,s beter hozza.Ez is egy modszer a tarstalalasban,de milyen tars az,aki koborol az ejszakaban,s beter egy ismeretlen nyitott ajton?Az Evi altal ajanlott modszer egy biztosabb modja a megfelelo tars megtalalasanak.Ha valaki tud jobbat,hat alljon elo vele!

Válasz

Csizmadia Éva üzente 12 éve

Kedves Ibolya!

Látod? A felismerés a Tiéd. Most már csak ki kell nyújtani a kezedet, és megölelned a környezetedben és azon túl élő Embereket, s szíveiket.
Nem egy kapu nyílik, hanem sok, és Te kiválaszthatod azt ami Te érted nyílt meg!!!!!! Csak Neked!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

" Amikor a boldogság kapuja bezáródik,
Egy másik kinyílik.
De ! - sokszor olyan hosszant nézzük a bezárt kaput,
Hogy nem vesszük észre,
A másik nyitott kaput .....! "

/ I. /

Válasz

Csizmadia Éva üzente 12 éve

Kedves István!
Segíts nekünk, hogy megláthassuk a Te szíved beszédes titkait.
Tegyél fel idézetet, dalt, ami a Te vágyaid tükrében láttat meg Téged!

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

A Baranyi Ferenc versre gondolsz?
Nyilvan te erthetsz olyat,amilyen a te eleted.
Szamomra,a kollektiv tudattalan,neveltetesem,es onmagam altal felepitett,szivem titkos varbortonebe zart szenvedelyeimrol szol,mely ott sinylodhet akar eletem vegeig.

Válasz

Avar istván üzente 12 éve

Ezt valahogy én nem értem,olyan megfoghatatlan -

Válasz

Csizmadia Éva üzente 12 éve

A hála az ami Isten felé szálló üzeneted, hogy megkaptad tőle amit kértél!
Élő kommunikáció a láthatatlan szerető Istennel!Amikor szereted a Te Istenedet, akkor gyakorlattá válik az Életeden a hála állapota, amely mosolygóssá varázsolja az arcodat. Akire rámosolyogsz, az kíváncsi lesz erre a mosolyra. Ha szerencséd van, visszamosolyog rád, és elkezd kommunikálni veled! Kaput nyithatsz a szereteteddel és a háláddal Isten országa felé. Az a mosoly amivel Te érintesz meg Embereket, ugyan olyan kedves Istennek, mint amikor a Názáreti ruháját a gyógyulásért imádkozók meg akarták érinteni és Ő érzékelte ezt a sóvár érintést. Nos minden ember érzékeli a sóvár érintéseket. Hát szeressétek egymást, és hagyjátok hogy a gondolatotok ereje a szeretetetekkel megérintse a másikat, hogy az az Ő életén munkálkodhasson! A szeretet az Áldás. Add... hogy visszaérjen hozzád!A szeretet az körbe ér és annak folyama fogja a Világunkat megváltoztatni.És ah valaki megbánt, hát ne válaszolj neki. Lépd át azt a bánatot, és gyorsan öleld meg valamelyikőnket!!!!

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

Mivel segit a hala a szerelemben is?

Válasz

Nagy Mónika üzente 12 éve

De szépen mondtad . )).

Válasz

Nagy Mónika üzente 12 éve

És még valamit - a zene és a vers nagyon szép !!!!

Válasz

Nagy Mónika üzente 12 éve

Voltam,leszek ,vagyok .Szerintem az érzését nem tudja szavakba foglalni.
A szerelmet érezni kell és nem szövegelni róla. Az csodás.

Válasz

Csizmadia Éva üzente 12 éve

Milyen az érzés? Mindenkinek olyan, amilyen Isten Maga! Boldogító!

Válasz

Csizmadia Éva üzente 12 éve

A szerelem! Élet .
Amikor Isten átvezet azokon a megtapasztalásokon , vagy próbákon,mely földre terít, és az élő lélek haldokolva sír Istenért, nos ez az a pont, amikor azt mondjuk:elfáradtam. Ekkor éled meg a lélek halálát, és az élet a Földi lét vegetációvá silányul.Van akik ezt már olyan profi módon űzik, hogy eszükbe sem jut , hogy biza éltek már másként is.
A lélek rabszolgasága nagyon sok mindentől létrejöhet. Szerelmi csalódás, egy kedves személy elvesztése, vagy akár halála. Anyagi háttér elvesztése, vagy egzisztenciális viszonyok romlása......ragozhatnánk. A lényeg az hogy amikor ez megtörténik , a lelked halála, akkor kapsz először lehetőséget arra, hogy új életet kezdj! Ez pedig legtisztább formájában a szerelem útján érkezhet meg hozzád.Nyisd ki a szemedet, és vágyad szárnyán nyiss kaput az újrakezdésnek. Kezdjél el kommunikálni emberekkel. Mindenhol, és mindenhogyan. Nézz a szemükbe, és szeresd Őket, mert ott lesz közöttük az akit megvágytál magadnak!
Jah, és ne feledkezz meg Istenről, egyetlen percre sem, hogy ne kelljen újra meghalnod.Adj hálát mindenért, és főleg azért akit kapni fogsz!
Szeretlek benneteket!
Évi!

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

Bizonyara te is voltal(vagy)szerelmes.Kerlek lepj ki onmagadbol egy picit,es szemleld onmagad kivulrol!Mit valt ki beloled ez az erzes?Miben valtoztal attol kulso megjelenesedben,gondolataid dinamikajaban,s produktiv kepessegedben,vagy barmilyen mas lenyeges tulajdonsagodban?Kerlek ne fossz meg minket ettol a kulonleges tapasztalatodtol!.....Talan kesobb erdemes beszelgetni a szerelem varazstata "titkos kulcsarol"is,de most kerlek beszelj arrol,hogy mi a benefitje-pozitiv eredmenye-a szerelem bekoltozesenek szivedbe!Halas vagyok,hogy felfedezesed titkait megosztod velunk!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Köszönőm ! Szép napot !

Válasz

Csizmadia Éva üzente 12 éve

"A MEGDÖBBENTŐ KÉRDÉS"

" Embernek Fiai! Vajon megélednek.-e ezek tetemek?"
Lehet.-e szent ebből a "bűnösből"? Rendbe hozható.-e még ez az elsodort élet?Erre csak egy válasz van: " Uram , Te tudod, én nem." Ne állj elő a vallásos józan ésszel és ne mond:
" Ó igen, egy kicsit több Biblia olvasással, odaadással és imádsággal majd meglátom, hogy lehetne véghezvinni."
Ez az amit Te teszel!
Sokkal könnyebb valamit "tenni" , mint Istenben hinni.
Mi az ihletettség? Az amit félelmeink biztonságából küldünk el Istenhez az Imáinkkal, és tanulmányozásainkkal.
De Isten nem ezt kéri Tőlünk. Figyelj!
Sokkal szívesebben munkálkodunk Istenért, a mi Imáinkban mint hiszünk benne. Mint elhisszük azt hogy képes megváltoztatni az életünket!
Amit meg nem teszel ,abban Isten nem tud munkálkodni. Ha a vágyad nem hoz cselekedeteket, biza Isten arca nem tud kirajzolódni az életeden.
"Személyes megtapasztalásom hiánya egyenes arányban áll félelmemmel."
" Íme én megnyitom a ti sírjaitokat...."Amikor Isten azt akarja megmutatni neked, hogy milyen a tőle elszakadt emberi természet, akkor megmutatja neked, hogy te Érte akarsz munkálkodni, és nem együtt vele. Isten Szelleme folyamatosan megmutatja, milyen az emberi természet az Ő kegyelme nélkül. Fáradt. A vágy az első létező érzés ami kipattant a világegyetembe, de ha a vágy puszta vágy maradt volna, akkor most nem létezne a világunk az Ő csodás teremtményeivel együtt.
Amikor Jézus elment az Ember fiai közé hogy tanítsa Őket a legértékesebb tanítása az volt amikor Lázárt meggyógyította. " Kelj föl és járj" azaz , tedd félre az agyadban a kétségeidet, a gyávaságodat ,és kezdj el Istennel kéz a kézben járni.Hitben megtapasztalni Isten erejét. Meg kell teremteni a Hiteddel a vágyaid beteljesítését. Lehet hogy először úgy érzed hogy nehéz fölállni, hogy nagyon fáj az első pár lépés, de ha nem ülsz le, biza meglátod az életeden Isten kegyelmét, és szeretetét abban, amit járás közeben megtapasztalsz!
Milyen az a kedves csendes vágyódás amely csak Istent szolgálja, de nem lép vele közösségre ? Elárulom. Kétségbe esett. Szomorú!
Vállald fel a Te kedves csendes vágyaidat Istenben. Költözz Istenhez a gondolataidban és váltsad valóra a vágyaidat, hhy Boldogsággal ajándékozhasson meg Teremtőd!

Válasz

Csizmadia Éva üzente 12 éve

Gyönyörű!

Válasz