[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Zene a fülemnek:)Rendkívűl tiszta hangok,nagyon szép:)köszönjük!

Válasz

idracsad idra üzente 14 éve

nagyon jó ..nekem az egyik kedvencem. bár netten sok változat van..

Válasz

Nedves Attila üzente 14 éve

Tőlem nem áll messze a zenei világa MERT JAN GARBAREK az egyik kedvencem és a SONG FOR EVERY ONE albumát amikor hallgatom teljesen ellazulok.Ajánlom másoknak is .
(több hasonlót is tudok)
ÜDV: Attila

Válasz

Kelemen Johanna üzente 14 éve

köszönöm azóta csak ezt halhatom és csodálatos akár milyen gondom van megnyugtat erőt ad...nagyon köszönöm hogy feltetted
Hanna

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Boldogságot érzek, amikor hallgatom! Fantasztikus hatása van! Tudja valaki ki az előadója? Esetleg le lehet tölteni valahonnan? Számomra ez a változat eddig a legszebb.
Szép napot mindenkinek!

Válasz

Molnár Marianna üzente 14 éve

Köszönöm a hozzászólást és kiegészítést,,,és az a meglátásom hogy, a Mantrákat szívvel lélekkel ,nyugalommal és kellő ritmussal, hittel és tisztelettel,alázattal kell átélni és nem szeretném az eredeti, ha lehet így mondani, lényegétől megfosztani és én is az eredeti rendeltetésű "segítség" adási formáját ismertem.
Gyermekjoga oktatói tanulmányaim alatt, többekközött volt szerencsém közelebről megismerkedni az indiai Mantrák jelentőségével,az indiai hagyományokkal és mindezeket egy indiai jógi kiséretében sajátíthattam el.Néhány jóga gyakorlat elött a Gayatri Mantrát kifejezetten énekelni szokták megfelelő rimusban.Számomra is fontos a hiteles forrás és a hagyomány tisztelete,de én nem vagyok indiai sem jogi, sohasem leszek, én magyar vagyok,aki igyekszik minden hiteles tudást,forrást keresni,hitelesen alkalmazni és továbbadni."Kicsipegetni" amit úgy érzem a teljeség megéléséhez szükséges és lényege mindennapjainknak,amelyek álltal könnyebbé és boldogabbá tehetem az én életem és környezetem és mások életét is.Sokat elmélkedtem azon,miért nem születtem példáúl Indiában? nekem ide kellet születnem és azt gondolom akár a zene,a képzőművészet,a tánc,az irodalomés egyéb megnyílvánulások(saját véleményem) ha mondanivalójuk építő jellegű,és pozitívan hatnak ránk és hittel tudjuk megélni,súgni fogja merre tovább és hogyan!Minenki a tökéletesedésre vágyik a megnyílvánulási forma festmény,zene,tánc stb mindegy a hit a fontos és más örömét és lényegi mondani valóját lelje benne!

Persze ez csak az én véleményem...

Köszönettel:Marianna

Válasz

Molnár Marianna üzente 14 éve

Köszönöm!

Válasz

oláh margit üzente 14 éve

köszönöm!

Válasz

Kelemen Johanna üzente 14 éve

csodálatos mindjárt megfogott ajánlom mindenkinek aki szereti ,és igy mondana mandrát
Hanna

Válasz

androméden üzente 14 éve

http://www.youtube.com/watch?v=d63COahIpVM

Válasz

Nagy Erika üzente 14 éve

Köszönjük

Válasz

varsányi zohar üzente 14 éve

Az Istenit nem lehet értékelni mert AZ (TAT)minden. Mi van, vagy mi lehet rajta kívüle? Ez a zenés Gayatri előadás nem a kedvencem a Mantrákat jobban szeretem az eredeti intonációval hallgatni. Mert ugye a Mantra egy speciális rezgéskombináció amely azért olyan amilyen, mert a hatása is így mutatkozik meg.- Vagy a csend. Arról nem is beszélve hogy egy jól intonált mantra légzőgyakorlat is.
Elfogadható ez a zene ,De mantraként, hatékonyabb az eredeti.
üdv. Zohar

Válasz