gyarmati maria üzente 14 éve

::(())::

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Igazad van,de a Csaba ki akarta űzni nem átélni:)

Válasz

androméden üzente 14 éve

senki nem néz le itt, ez valami üldözési mánia Csabánknál.. már mondtam a megértést tapasztalatokkal lehet "elnyerni", az ilyen dolgoknál meg a nyelv alapvetően nem alkalmas arra, h kifejezd az élményt, v egyáltalán a tudatállapotot.
az emberek a félelmeik miatt nem mernek egyáltalán olyan eksztázis-technikákat gyakorolni amik mondjuk pl a kundalini felemelkedésével járnának..persze csak a nagy átlagról beszélek.
aki tud erről a dologról valamicskét is, az tudja, h a légzéssel a legyszerűbb felszítani a tüzet, úgy is hívják a jógában, h tűz-légzés.
de igazság szerint a kundalini felélesztésének ezer más gyakorlata is létezik, ez kultúrától függően változik, de az alapgondolatuk ugyanaz.

Válasz

Herczeg Ilona üzente 14 éve

Ez nagyon tetszik nekem is , köszönet érte!:)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Ez nagyon jó,tetszik és igaz,köszönöm:)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Hát az a helyzet,hogy Csilla tökéletesen megfogalmazza a probléma lényegét,amit nagyon köszönök.Csaba mi nem vagyunk kóklerek,én személy szerint nem ígérek senkinek semmit,nincsen rendelőm és nem pénzért teszek valamit,ha egyáltalán kérnek rá.Nem mindenki akar guru lenni mások nyomorából.Te is tudod,hogy "több dolgok vannak égen és földön,mint azt láthatnátok"vagy ilyesmi elnézést,ha pontatlan,akkor mi a baj ezekkel?Amúgy azt mondják Isten enged élye tudomása nélkül,még egy falevél sem hullhat le.nem vagy lenézve,sőt,nagyon jó társaság vagy a humor is gyógyít:)

Válasz

kósa csilla üzente 14 éve

"A kérésben nem a mi tudatunk ereje nyilvánul meg, mert akkor nem is kellene kérni."

Azt hiszem, most sem igazán értetted meg, miről írtam.
Pontosan arról írtam, hogy valójában nem a szó szerinti értelemben vett kérésről van szó, amikor a Biblia arról ír, hogy "kérd és megadatik". Tehát, ha úgy tetszik, a te szavaiddal élve, valóban nem "kérünk", hanem inkább hiszünk és "koncentrálunk".
A "kérés", az "ima" sokkal többet jelent annál, mint ahogyan azt sokan tévesen gondolják.
Nem arról van szó, hogy kiejtünk szavakat és ha rendszeresen járunk templomba és azt hisszük, hogy meg vagyunk térve, mert megkeresztelkedtünk, akkor "isten meghallgatja imáinkat és teljesíti kéréseinket".
Nem. Az ima sokkal de sokkal több mint csupán egy verbális cselekedet.
Amikor "imádkozunk", akkor nagyon, de nagyon erősen akarunk valamit, tehát gondolataink minden erejét az adott problémára fókuszáljuk, tulajdonképpen ráhangolódunk az adott probléma rezgésére, mi is egyfajta "más" tudatállapotba kerülünk, és igenis a gondolatainkkal, a tudatunk erejével, a bennünk lévő szentlélek által generálódik a megoldás, (Isten meghallgatja imáinkat") tehát a gondolataink teremtő erejével magunkhoz vonzzuk a megoldást, amit "kértünk".
Ha valaki nem képes teljes hitével koncentrálni a megoldásra, tehát nem elég erős a hite, akkor történik az, hogy nem sikerül bevonzania az áhított állapotot, vagy amit "kért", azaz, ebben az esetben nem volt sikeres az imája, "Isten nem segítette meg". Mert nem hitte el valójában, hogy amit "kért" az imájában, az meg is valósulhat.
Mert nagyon igaz: "Legyen hited szerint"!!!!!!!!!!!

Válasz

Müller Kinga üzente 14 éve

Téged sem nézünk le értsd már meg,Csaba!Csak a módszereid nem nyerik el igazán a tetszésünket.Amúgy ha nem térítessz és személyeskedsz nagyon jó fej vagy de ezt már annyiszor leírtam.......

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

De őket megint csak lenéznétek, pedig náluk is működik a szellemek megítélésének ajándéka.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Sokan jól látják.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Nem.

Válasz

Müller Kinga üzente 14 éve

Érdekes........ mindenki rosszul látja!? Csabám,nem furcsállod?????

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Rosszul látod!

Válasz

kósa csilla üzente 14 éve

Minél többet olvaslak, annál inkább megerősődik bennem, hogy iszonyatosn merev és korlátolt ember vagy, aki egyáltalán nem nyitott semmi újra, aki nem csak a más vallásokat nem követi, merthát eleve kizárja azok létjogosultságát, de a tudomány legújabb álláspontjait sem ismeri és nem is fogja ismerni, mert leragad olyan ismereteknél, amiket még valamikor gyerekfejjel megismert és képtelen azoktól elszakadni és másképp látni, elfogadni egy másfajta gondolkodást, ami pedig előfeltétele a folyamatos változásnak, fejlődésnek. Mind a világi tudás, mind a spirituális fejlettség terén. Mert semmi sem állandó, minden változik, fejlődik, az emberek gondolkodásmódja is és időnként rájönnek nagy tudósok arra, hogy korábban tévedtek, hogy más nézőpontból megközelítve egy adott problémát, meglehet magyarázni, noha előtte a korábbi nézetük azt nem tette lehetővé.
Azért írom ezeket, mert amikor a természetgyógyászokat kóklereknek és démonoknak nevezed, látszik, hogy megint olyasmiről alkotsz véleményt, amit egyáltalán nem ismersz. Mert hát ugye eleve meg sem akarod ismerni.
Sajnos azonban azt kell mondjam, hogy a mai orvostudomány is már szerencsére ott tart, hogy a természetes gyógymódokat egyre inkább előtérbe helyezi, mivel kezdik felismerni a modern pszichológiai kutatások eredméyeinek köszönhetően, hogy a hagyományos szemléletük kudarcot vallott. Azaz, a betegségek okait nem kívül kell keresni, hanem az emberen belül. A modern pszichológiai kutatások bizonyítják, hogy minden fizikai betegség csupán tünet, manifesztációja egy tudati síkon megbomlott egyensúlynak. A betegség soha nem kívülről jön, nem külső okai vannak! Nem a vírusok, bacilusok, stb. betegítenek meg bennünket, mégcsak nem is a stressz. A betegség mindig belülről jön! Különböző pszichológiai tényezők, azaz az érzelmeink betegítenek meg bennünket!
Egészségi állapotunk attól függ, hogyan tudjuk az élet különböző eseményeit feldolgozni! Tehát egy erős stressz sem betegít meg bennünket feltétlenül. Ha fel tudjuk dolgozni a minket ért traumákat, tudatosítjuk a problémát és tudunk alternatív megoldásokat találni bizonyos élethelyzetekre, eltérőeket, ahogyan eddig reagáltunk egy adott problémára, nem fog az immunrendszerünk sem legyengülni és így nem fognak a kívülről behatoló kórokozók sem elszaporodni bennünk.
Egy fizikai betegség, azaz tünet, mindig valamilyen üzenetet hordoz számunkra. Jelez, hogy valamit nem jól csinálunk, jelez, hogy rossz úton járunk, jelez, hogy a tudatunk valamit nagyon nem akar elfogadni. Tehát az orvosok is kezdik felismerni a holisztikus szemlélet jelentőségét, amit a természetgyógyászok már régóta tudnak: nem a különböző szerveket kell külön-külön kezelni, hanem mindig az egész embert kell figyelembe venni, a testi tünetei mögött az érzelmeit, gondolatait is megvizsgálva.
Ajánlom elolvasásra O Carl Simonton - Stephanie Matthews - Simonton James L. Creighton: Gyógyító képzelet című könyvét, ahol részletesen van erről szó. A könyv alcíme: A rák legyőzése lépésről lépésre. A könyv szerzői pszichológusok és orvosok is és saját kutatási eredményeiket írják le.
Arra is rájöttek már a hagyományos orvoslás képviselői, hogy a gyógyszereknek sokszor több a mellékhatása, mint a tényleges gyógyító hatása, és mivel az immunrendszernek van döntő szerepe a betegségek létrejöttében fizikai síkon, azt kell erősíteni és lehetőleg minél természetesebb eszközökkel. Hiszen minden "gyógyszer" maximum csak tüneti kezelésre jó és ráadásul még az immunrendszert is gyengítik, nemhogy erősítenék. Gondoljunk csak az antibiotikumoknak a bélflórát érintő hatására!!!
Szóval a természetgyógyászok nem kóklerek, nem démonok, hanem gondolkodó emberek, akik em ragadtak le dogmáknál és akik felismerték, hogy patika a természetben és magában az emberben található. Persze a gyógyszeripar hatalmas üzlet és az orvosoknak, gyógyszerészeknek nem áll érdekükben lemondani a gyógyszerekről és áttérni a természetes eszközökre. Az is igaz persze, hogy sokan nem rendelkeznek a megfelelő tudással és szintén csak a haszon érdekében tevékenykednek természetgyógyászként. De a legtöbb nem ilyen. Te azért találkozol ilyenekkel, mert te csalóknak, kóklereknek tartod őket és ezért vonzod magadhoz az ilyeneket. Megint a vonzás törvényének megfelelően, legyen hited szerint: Te ilyeneknek látod őket, ezért ilyenekkel is találkozol.
Csak próbáld ki: próbálj meg hinni a tudásukban, próbáld meg megismerni a tevékenységüket, módszereiket, próbáld meg elfogadni őket, meglátod hamarosan kiváló természetgyógyászokkal fogsz találkozni, akik nem becsapni akarnak majd, hanem ténylegesen, szeretettel segíteni neked.

Válasz

Müller Kinga üzente 14 éve

Láttad az ujjamat? :-D

Válasz

kósa csilla üzente 14 éve

Nekem nagyon tetszi ez a leírás! Nagyon igaz és nagyon jól kifejezi az ember tudati, spirituális fejlődését.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kinga.
Ne másra mutogass.

Válasz

Müller Kinga üzente 14 éve

Na,Bélám! Sajna meg kell hogy térjééééél!!!! Úgyhogy szedd össze magad míg nem késő! :-D

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Az erősebb, mint te.
Megtérés nélkül csak egy erősebb démon teheti meg, hogy megszabadít tőle.
A szellemvilágban is működik a hatalomlánc.
Az erősebb parancsol a gyengének.
A nagyobb rangú megítéli a gyengébbet.
De nem érdemes egy erősebb által kikergetni a kisebbet, mert nem úriemberekről van szó.
Aki állandóan ujj betegségektől akar egy kókler természetgyógyásznál megszabadulni az ember a vélt vagy valós betegségeitől, akkor felajánlotta magát máris egy démonnak, pedig nem is tud róla.
Vannak akik hónapokig járnak ilyenekhez kezelésekre és egyre több pénzt adnak az "orvosnak" és egyre több démont engednek magukba.
Megszabadulnak ugyan néhány testi betegségből, de mentális betegségeket okozó szellemek kerülnek a helyükre.
A vallásos szellemek, minden vallásba és hitbe egyszerre akarják bevezetni a hordozójukat.
A kundalínihez hasonló szellemek valóban kígyókra emlékeztető jeleket produkálnak egy ember viselkedésében. Szabaduláskor, gyakori, hogy a szabaduló úgy vonaglik ettől a szellemtől, mintha maga lenne a kígyó.
Ez nagy fokú azonosuláskor van.
Vannak olyan szellemek amik inkább majomhoz hasonlók, vannak akik rovarokhoz.
A Sátán szó egyik jelentése szó szerinti fordításban az, hogy: legyek ura.
A teljes megszabaduláshoz Jézus nevének a használata kell, és a vérének az oltalma.
Ezt nem lehet megkapni, csak megtérés által.
A szabaduláshoz, nem kell feltétlenül megtérni, de engedni kell, hogy egy keresztény szolgáljon feléd. Beleegyezés szükséges.
Ezt hangosan ki is kell mondani. mert a szellemvilágban szerződések és megegyezések alapján történnek a dolgok.
A megtérés is egy egyezség.
Egészen pontosan át adja magát az ember Istennek, és elfogadja Jézus kereszten kiontott vérét, és a továbbiakban a vérének oltalmát, és onnantól kezdve semmilyen szellemnek nincs joga ahhoz, hogy az uralma alatt tartsa az embert.
Megszabadulni a kundalínitól pár perc.


Kérheted imában Jézustól, hogy szabadítson meg

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Hát.... elsőre is furcsákat mondott és nem biztos, hogy volt katona, de nagyot mondani, képet festeni azt tud.
De nem minden van nála jó helyen.

Válasz

androméden üzente 14 éve

azért kérdeztem tőled mert úgy látom te értesz hozzá, a saját szavaidra vagyok kíváncsi nem másokéra..szóval mi a módja h megszabaduljunk a kundalini kígyótól?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

"Az úgynevezett kozmikus tudatállapotot akkor értjük meg, amikor ez a kundalini kilép a fejünk tetején át." - igaz, amikor az amrita (isteni nektár) a feljebb virágzó csokrokba hatol, a fejtető feletti öt virág szirmait "feltöltvén" kinyílnak s csokorban ragyogvnak

Válasz

androméden üzente 14 éve

az alábbi részlet Feldmár András könyvéből való, az ő megfogalmazása a kundáról:

Válasz

androméden üzente 14 éve

Hét emeletet kell a kundalininek megtenni. Az első az, ahol a kígyó harapja a farkát. Ezen a szinten a legfontosabb problémánk az, hogy ne haljunk meg, tehát ha például leesnék egy sziklafalon, s megkapaszkodom egy sziklán, s az ujjaim véresek, s éppen úgy lógok ott a sziklafalon, akkor a pszichológiai állapotom ez. Az az állapot, amikor az ember úgy érzi, hogy az egész élete csak erre jó. Rettenetesen fél, hogy tesz egy rossz mozdulatot, és meghal, senki sem segít, a fogait összeszorítja, és az egész élete ilyen. Hát, nagyon sokan vagyunk, akiknek csak erre telik. Akkor a kundalini nem megy sehova. Az ilyen ember például, aki annyira fél, s annyira kapaszkodik, aki annyira fél attól, hogy egy rossz mozdulat és leesik és meghal, annak nem lesz olyan nagyon magas a szexualitás iránti érdeklődése. Amikor egy ilyen sziklafalon lógok, akkor nem érdekelnek a nők.
Ezt azért mondom, mert a második emelet a szexualitás központja. Tehát, ha már nagyon érzitek a szexualitásotokat, akkor adjatok hálát az Istennek, mert akkor már nem féltek annyira, s akkor a kundalini talán már nem mindig szopja a saját farkát, akkor már egy kicsit följött a gerincoszlopban. Ez tehát a szexualitás központja. Amikor a kígyó itt van, akkor az embert nagyón érdeklik a testi élmények, a mozgás, a szagok, a tapintás, az ízlelés s különösen a szexualitás.
A harmadik chakra a köldök alatt van. Ha már ide feljön a kundalini, akkor a hatalom központjába jut. Az ilyen embert már nemcsak a szexualitás érdekli, hanem az is, hogy vetélkedjen valakivel. Vagy az, hogy valakit felpofozzon, valakibe belerúgjon. Vagy az, hogy valaki fölött uralkodjék.
Tehát amikor az ember katona, akkor nagyon itt él. Ha ő maga nem is, mert ő csak túl akarja élni az egész dolgot, de a fölöttesei nagyon élvezik ezt. Hogy ráléphetnek, hogy azt mondhatnak neki, amit akarnak, hogy az uralmuk alatt van. A hadsereg nagyon a harmadik chakra. Ez tehát a hatalom chakrája.
A negyedik a szív-chakra, tehát ha a kundalini ide följön, akkor az ember már úgy érzi, hogy szeretni is tud. Eddig nincs szeretet, eddig csak használat van. A szeretet csak itt nyílik föl. És mint már mondtam, a szerelemnek és a szeretetnek semmi köze sincs egymáshoz. Ez az a szeretet, ami csak adni akar, és nem kér semmit. Ez az a szeretet, amikor olyan élményem van a másikról, mintha a másik én lennék. Tehát nincs meg az a határ, hogy ez én vagyok, az te vagy. Ha neked kell valami, az ugyanolyan, mintha nekem kellene valami. Tehát ekkor mindenemet megosztom veled. Sőt, ha neked kell valami, akkor odaadom mindenemet, amim van. Ez a szeretet. Ez itt történik. Mindegyik chakra lehet zárva vagy nyitva. Úgy képzeljétek el az egész léteteket, mint egy furulyát, s a chakrák a lyukak rajta, amit a kezetekkel befoghattok. Ha ki tud jönni a kígyó, akkor nyitva van, ha nem tud kijönni, akkor csukva van a lyuk. Például, ha a szív csukva van, akkor nem szeretek senkit. Néha azt sem lehet tudni, hogy nyitva van vagy csukva van, s az ember nem tudja addig, amíg ki nem nyílik. Ha egész életedben csukva volt, akkor nem is tudod, hogy milyen az, amikor nyitva van. De ha egyszer kinyílik, akkor döbbensz rá, hogy ez olyan más, ilyen még nem volt.
Az ötödik a torok-chakra. Ha az ötödik chakra nyitva van, akkor az ember úgy érzi, hogy mindenből elég áll a rendelkezésére. Nem kell izgulni, nem kell harcolni, hogy több pénze legyen, hogy több kenyér legyen, több gyümölcs legyen, van mindenből elég, mindegyikünknek fog jutni valami. Tehát, ha ez nyitva van, az a bőség érzését jelenti. Ha csukva van, akkor az ember úgy érzi, hogy semmiből sincs elég. Hogy éhen fog halni, s harcolnia kell minden kicsi dologért.
A hatodik chakra, a homlok közepén van. Amikor ez nyitva van, akkor az ember tudatában van annak, hogy mindannyian egyek vagyunk. Amikor csukva van, akkor úgy érezzük, hogy semmi közünk sincs egymáshoz.
A hetedik a fejtetőn van, s mikor nyitva van, akkor tudjuk, hogy csak egy valami van. Nem csak azt tudjuk, hogy mi mindnyájan egyek vagyunk, hanem azt is, hogy csak egy valami létezik. És az a minden. Mikor csukva van, akkor minden másnak látszik. Az úgynevezett kozmikus tudatállapotot akkor értjük meg, amikor ez a kundalini kilép a fejünk tetején át.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Nézd meg Cohennél az a módszer is jól működik.

Válasz

androméden üzente 14 éve

Cs, írd már le h dobjam ki a kundalini kígyómat..mert itt csak a kundalini energia blokkjainak tüneteiről írsz, de arról nem hogyan szabaduljunk meg a kígyótól..

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Szellemi lények jelenléte okozhat a testben kémiai változást.
Gyógyulást, vagy betegséget.
A gerincre koncentráló szellemi lények jelenléte erős változásokat hozhatnak létre az emberek személyiségében.
(nem az egojában, de az egoizmusában igen.)
Hűtlenséget, szövetségi viszonyban árulást, és ezoterikus területen az agyra hatva tudatbefolyásoló tevékenységet is folytathatnak.
Főleg az ítélőképesség romlását tudják előidézni.
Költőien!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

a lélek energia rendszere ama bizonyos virágok csokra... - bizonyos virágokban tejfehér nedv buggyan elő, ha tőben ketté töröm - nos, Isten virága a lélek-öltözet és "virággá válik" minden jó gyermek

Válasz

androméden üzente 14 éve

a fehér nedv valós létező? a kundalini egyáltalán megfogható-e a fizikai szinten valahogyan? persze ez csak költői kérdés..:D

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

lemaradok, ha nem látom a változásokat "odabent" ahol, metaforákkal élnek és szimbólumokkal látnak - tejfehér nedv van a kígyó helyett, akár hiszed, akár nem látod: a világ változik még "belül" is

Válasz

androméden üzente 14 éve

ne mondd már Vili, te is tudod, h csak a hangulat mondatja ezt veled most..

Válasz

androméden üzente 14 éve

jó és mi módja? menjek el egy kundalini-kígyóbűvölő paphoz? :D

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

szia, még csak annyit, tesó, hogy a kundalini kígyó szimbóluma már egy jó ideje "átváltoztatva", tehát kérdésedre a saját válaszom: nincs...és senkinek - utolsó ideszólásom ez volt, sziasztok

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Ha van akkor gyorsan meg kell szabadulni tőle.

Válasz

androméden üzente 14 éve

ha már szentlelke nincs mindenkinek, akkor kundalini kígyója van e mindenkinek???

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Az egod az te vagy!
Az egoizmust viszont el kell engedni.
Persze jobb kifejezés arra, hogy meg kell szabadulni tőle, mert magától nem megy el. Itt is sok példa van erre, és ezt visszalapozás útján hosszan végig lehet követni.
A Kereszténységnek viszont nem ez az alaptanítása.

Nem.
A szentlélek nincs mindenkiben ott, és sok olyan ember is kéri aki soha nem fogja megkapni, mert igazából meg kellene hozzá térnie.

Vannak olyan dolgok amiket akkor sem kap meg az ember, ha emberfeletti erővel koncentrál rá.
Ennek is megvannak az okai.
Bár a "Titok" szerzői nem ezt ígérik, de sok olyan dolgot kihagytak és kitöröltek a könyvből amik feltétlenül szükségesek a kívánságok beteljesedéséhez.
A kérésben nem a mi tudatunk ereje nyilvánul meg, mert akkor nem is kellene kérni.
Ha a tudatunk erejével bármit el lehetne érni akkor már elérhető lett volna sok minden.

Isten szuverén Isten és akkor is tud cselekedni, ha mi passzívak maradunk, persze ez nem jó állapot de megint csak helytelen érvelés arra vonatkozóan, hogy bennünk van a szent lélek.

Ha nyelveken imádkozol, és a méreg sem árt neked és ördögöket ismersz fel emberekben, és ki is tudod űzni a nagy részét ezeknek akkor gyanús, hogy benned van a szent lélek.

Rész szerint van bennünk a tudás, rész szerint a prófétálás, de amikor eljön a teljesség akkor a rész szerint való eltöröltetik.
A mennyben a tudás amit a földön megszereztél nem megy tovább.
Ott megkapod a teljességet.
Ahhoz viszont el kell engedned a korlátlan luxus és biztonság, és vallásos ökomenizmus süllyedő hajójának korlátját, és teljes szívvel Jézushoz kell fordulni.
Ő nem a kétszínűség Istene.
Ő nem a több Istenhit Istene, Ő nem a varázslás Istene.
Ő nem rezgésekről tanít, és nem fények és energiák látásáról.
Ő a teremtő Isten aki az emberekkel fogja megosztani az ő korlátlan hatalmát.
De nem mindenkivel, mert akik idegen Istenek után járnak, és más tanításokat akarnak hallgatni és azokat megcselekedni azokkal nem osztja meg ezt a nagyon drága kincset, hiszen ehhez Jézusnak meg kellett halnia.

Nem Isten segítségét várom és sem, hanem azt, hogy én mit tehetek érte.
Ő munkatársakat keres.
Aki dolgozni akar az meg fog kapni a végén mindent és már most is sok értékes ajándékot ad azoknak akik teljes szívvel hisznek benne.
Teljes és nem megosztott.
Nem osztozkodik nem létező Istenekkel és kitalált vallásokkal.
Minden emberért oda adta az ő egyszülött fiát, és minden embernek szabadsága van őt választani, vagy a világot.

Persze az nem jó ötlet.

Válasz

kósa csilla üzente 14 éve

"Aki a süllyedő hajóba kapaszkodik a tenger közepén azt magával fogják rántani a hajó által kavart örvények a mélybe és meg fog fulladni.
A megtérés ebben az esetben az, hogy el kell engedni a biztosnak látszó korlátot és kiúsznia vízen a távolabbi mentőhajó felé és azon menedéket kérni."

Ez a két mondat nagyon jól illusztrálja a képi beszédet. Mi tehát a megtérés?
"az, hogy el kell engedni a biztosnak látszó korlátot........"
Ez a mondat még mindig csak képletes magyarázat. De mit jelent ez?
Mit kell elengedni? Mi a biztosnak látszó korlát?
Szerintem, ( és nem csak szerintem, de nagyon sok keresztény és más vallások szerint is) amit el kell engedni az az EGÓ-d! És teljesen rábíznod magad Istenre (a távolabbi mentőhajóra).
És igen, kérni kell és megadatik. Ez nem azt jelenti, hogy a Szentlélek nincsen mindenkiben és csak abban lesz benne, aki kéri.
Ez azt jelenti, (hogy ugye feltételezve, hogy a Szentlélek mindenkiben ott van, csak nem egyforma erősséggel), "aki kér"( de ezt sem szó szerint kell érteni), annak "megadatik". "Legyen hited szerint" - mondta Jézus. Lehet kérni, hogy még nagyobb fénnyel lobogjon bennünk a Szentlélek, tehát hogy a megtéréshez., az Ego háttérbe szorításához minél közelebb kerüljünk. De kérhetünk mást is, hihetünk mást is. Azaz, amire kitartóan gondolunk, fókuszálunk és erősen hiszünk benne, azt meg is kapjuk.
Mit jelent tehát az, hogy "kérni"?
Szerintem itt megint a saját tudatunk, gondolataink ereje nyílvánul meg. A bennünk lévő Szentlélek által. Azaz tudatosan ráhangolódunk az általunk óhajtott állapot energiáira, hogy bevonzhassuk azt. (lásd vonzás törvénye: hasonló a hasonlót vonzza. És a Bibliában is van róla szó).
A "segíts magadon, Isten is megsegít" mondás is jól kifejezi, hogy a Szentlélek igenis bennünk van. Ha várjuk a sült galambot és semmit sem teszünk, Isten sem tud segíteni nekünk. Ha viszont felismerjük, hogy Isten bennünk van a Szentlélek által és tudatosan állunk hozzá a dolgokhoz, pl egy betegség esetén, amikor megakarunk gyógyulni, vagy bármilyen probléma esetén, és cselekszünk, teszünk a probléma ellen és megtaláljuk a megfelelő megoldásokat, akkor mondhatjuk, hogy Isten megsegített.
Ez a mondás tehát hűen tükrözi a szabad akarat, az egyén és Isten kapcsolatát. Ha TE, mint egyén, nem teszel semmit a helyzeted javítására, csak passzívan várod Isten segítségét, akkor hiába is várod azt. Te magadnak is aktívan közre kell működnöd saját életed alakításában, saját jóléted, gyógyulásod megteremtésében. Mindenki ismeri a történetet, amelyben egy magát hívőnek valló ember belefullad a vízbe, mert passzívan várja az isteni segítséget és nem veszi észre az Isten által a megsegítésére küldött lehetőségeket, azt gondolván, hogy az neki nem kell, mert őt Isten úgyis megmenti.

Válasz

kósa csilla üzente 14 éve

Köszi szépen!

Válasz

androméden üzente 14 éve

fontos lenne már felismerni a különbséget a vallások meg a vallás között..:))
mindenki a saját hitének megfelelően látja és érti a valóságot, ezen tényleg nem lehet változtatni - a megértéshez viszont tapasztalatok kellenek.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

De senki sem akarja Csabát megtéríteni nem kell a tanrendszert elhárítania ő úgyis hite szerint megy a mennyországba.

Válasz

Müller Kinga üzente 14 éve

Gratulálok Csilla!!Öröm volt olvasnom amit írtál. :-)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

A Jézusi tanítások sokszínűségéből és képes beszédeiből az is kiolvasható, hogy megtérés útján lehet az eljövendő ítélettől megmenekülni.
Itt egy kép hozzá.
Aki a süllyedő hajóba kapaszkodik a tenger közepén azt magával fogják rántani a hajó által kavart örvények a mélybe és meg fog fulladni.
A megtérés ebben az esetben az, hogy el kell engedni a biztosnak látszó korlátot és kiúsznia vízen a távolabbi mentőhajó felé és azon menedéket kérni.
Jézus a képes beszédeivel nagyon pontos képet adott a megtérésről, az élet lejárta utáni állapotról amiben nem egy másik testbe vándorol az ember lelke, és a megvilágosodást is nagyon jól leírta.
Buddha szerint az egyszer csak úgy jön, és meg kell keresni.
Jézus azt mondta, hogy kérni kell és megadatik.
Én bátor voltam kérni és kaptam is.
A szentlélek pedig nincs mindenkiben, mert az csak olyan embereknek adatik akik teljes hittel kérik.
És amikor megkapják, fergetegesen nagy pozitív változások jönnek létre bennük.
Amit pedig bennem bajnak vélsz az a baj csak a fejedben létezik, mert nem neked ártok vele, hanem jó szokásomhoz híven annak a tanrendszernek amit te igaznak tartasz.
Gyere te is Jézus hajójára, mert a világ vallásai süllyednek.
Teljes erővel olimpiai csúcsot döntő sebességgel mennek előre a kapitány parancsa szerint, de az ígért amerikai partok helyett az a hajó amit szerintük "Isten sem tud elsüllyeszteni" épp a jéghegy felé tart.
Lehet, hogy ez a hajó a világon a legnagyobb és lehet, hogy a legjobb acélból építették, és minden luxus a rendelkezésedre áll benne, de igazából egy ördögi terv részeként a látszat ellenére egy halálos csapda.

Válasz

kósa csilla üzente 14 éve

Csaba!
Szerintem az a baj veled, hogy túlságosan is szó szerint értelmezed a Bibliát! A Bibliát viszont nem kell, nem szabad szó szerint értelmezni! De ez ott is le van írva, hogy Jézus képekben, szimbólumokban beszélt az emberekhez. Fontos, hogy a szavak mögé lássunk és helyesen értelmezzük az írást.
Mert nem a Kereszténységgel,a Bibliával és Jézussal van baj. Én elfogadom mind a Kerszténységet, mind a Bibliát, mind Jézust. Rengeteget tanulmányoztam a Bibliát is meg a különböző vallásokat is. De szerintem Te és nagyon sok kersztény ember nem lát tovább a szavaknál, nem helyesen értelmezi az írást, leragad a dogmáknál.
Jézus is a szeretetről beszélt, meg arról is, hogy Isten mindenhol jelen van, minden élő és élettelen dologban, tehát az emberben is (szentlélek).
Mindenkiben, tehát nemcsak azokban, akik "megtértek" ( a dogmatikus felfogás szerint). A megtérés valójában azt jelenti, hogy az ember tudatára ébred annak, hogy Isten benne van. Ez az úgynevezett Krisztus tudatosság. Ez nem köthető szertartáshoz. A Bibliában ez is szimbolikus. Ez csakis az ember tudati síkján létrejövő állapot. Tehát Isten mindenkiben ott van, de az emberek tudata nem egyformán érzékeli a jelenlétét. Van akiben csak pislákol ez a fény, van akiben pedig fáklyaként lobog. Előbb utóbb, mindenkiben fáklyaként fog lobogni, hiszen az emberiség célja éppen az, hogy visszakerüljön Istenhez. (De az emberek nem egy szinten vannak, ami a spirituális fejlettségüket illeti). Mert Isten az egység is, ahonnan az emberek leszakadtak. Ez azt jelenti, hogy csak ő van, rajta kívül nincsen ördög is. A lelkek azért szakadtak le Istenről, az egységről, mert "Éva evett a tudás fájáról" és "kiűzetett a Paradicsomból". Ezt persze megint nem szó szerint kell érteni. Tehát az Egységről, az Istenről való levállás a paradicsomi kiűzetés. Ez a Paradicsomból való kiűzetés azt jelenti, hogy a léleknek, mivel vágyott a tudásra, a Földön emberként leszületve, újra és újra, a tudást megtapasztalva, végigjárva és annak "hiábavalóságát" megtapasztalva kell visszajutnia Istenhez. Itt a tudás, az EGO által megszerzett tudást jelenti, nem a spirituális tudást. Tehát a cél, az EGO háttérbe szorítása! (A reinkarnáció tana pedig egészen a 13. századig benne volt a Bibliában! Tehát a Kereszténységnek is része volt, akárcsak a többi vallásnak! Nézz utána!) A mai Kereszténység egy élettana egy elferdítés, redukció következménye. Valamelyik 13. századi uralkodónak nem tetszett a reinkarnáció, és önkényesen kiszedette. Azóta nincsen benne. De még így is található némi utalás rá, ha figyelmesen olvassuk a Bibliát és nem ragadunk le a szavaknál, hanem megpróbáljuk helyesen értelmezni.
Az Ördög, a Mennyország és a Pokol, a Bibliában szintén szimbolikus.
Ezek nem az emberen kívül vannak, hanem az emberben magában. És itt megint a gondolatainknak, érzelmeinknek van nagy szerepe. Akkor vagy a Pokolban, ha negatív érzelmeid, negatív gondolataid vannak és ilyenkor csak negatívumokat vonzol magadhoz.
A Mennyországban pedig az ellenkező esetben vagy. És igen, Te magad döntheted el, melyiket választod. Csakis rajtad áll, ugyanis tudatosan is be tudjuk folyásolni érzelmeinket, gondolatainkat. Ez a szabad akarat. Szabadon választhatok a Pokol és a Paradicsom között. Nem a halálunk után kerülünk a Pokolba vagy a Paradicsomba, hanem már itt a Földön megtapasztaljuk azokat. Ha valakiben a Szentlélek már fáklyaként világít, tehát minél nagyobb benne a Krisztus tudatosság, annál inkább képesebb megélni a paradicsomi állapotot.
A szentlélek nagysága az emberben, azaz a Krisztus tudatosssága pedig nem attól függ, hogy milyen sűrűn jár templomba, vagy hogy milyen gyakran olvassa a Bibliát és mégcsak attól sem, hogy meg van e keresztelkedve a vallás szerint. Az ember spirituális fejlettsége, Krisztus tudatossága egy belső érési folyamat eredménye, amely a korábbi életeit is magába foglalja. Nagy valószínűséggel egy öregebb lélek (aki már több életen van túl), annak nagyobb a Krisztus tudatossága, hiszen már sokkal többet tapasztalt a világból, több ideje volt érnie.
Amikor pedig Jézus arról beszél, hogy Isten saját képére teremtette az embert, ez pedig azt jelenti, hogy pontosan azért, mert az emberben jelen van a szentlélek, az ember is képes teremteni, akárcsak Isten. Azaz, az ember gondolatainak teremtő ereje van! A vonzás törvényének tudatos alkalmazása is erről szól.
És hidd el, minden, mindennel összefügg, hiszen "egy a valóság, de ezer a ruhája", mondja a közmondás is, azaz a különböző vallások is csak formailag különböznek, (sőt a tudomány és a vallás is "összeér", csak sokan nem látják), de ugyanarról beszélnek, csak más nézőpontból, más szemszögből közelítve az igazsághoz, mást emelve ki, azaz a valóságnak egy másik szeletét láttatva fontosnak.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Nem.
Azért, hogy az igazadról meggyőződhessünk.
De ezek szerint félsz.
Nem csoda.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Béla,ez a tökéletes válasz.!Legtöbb,amit tehetünk,hogy figyelmen kívül hagyjuk Csaba támadásait és a végén,talán ha nem lesz kivel vitáznia,akkor talán majd helyet talál benne végre a szeretet és megértés is,amelyet egyelőre nem bír kifejezni...

Válasz

androméden üzente 14 éve

csak azért h vitázhassál, meg kicsit növeljem az egódat? felesleges..:DD

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Bizonyítsd be!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Köszönöm ! askkor, ha ug gondolod, lévén nem fogaszthatok sok áramot, és REMÉLEM,hogy nem késő alszom el....remélem...mert nagyon feszit és mar a lélek,...

és köszönöm, addig is kelemes további estét !:))

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

várj, most látom a nevedet elirtam, VÉLETLEN volt, bocsánat érte !

Válasz

androméden üzente 14 éve

ez a bosszúálló isten is egy maszlag, mózesi eredetű dolog mikor megint csak a politikai hatalom miatt kellett ezt a fogalmat kitalálni..

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Drága Lindám!Most 2 percem van,és valószínűleg ma-lehet késő este -tudom Neked megírni,amit láttam.Sajnos,ez a hétvégém nem volt szabad-de Te vagy az első,amint végzek!A képleteitekbe belenéztem,de leírni részletesebben pár óra múlva tudom.
Majd nézd meg a leveleidet,este 22h körül.Sok szeretettel:Laura

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Szia Laura drága, mit hozott ki az eredmény? :) - na annyira nem mosolygok, mert....
még amhogy szétsirtam magamat, nemindok a kacajra...

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

ez igxy igaz kedvesd Béka...szabad választás van a Teremtő Atya, és a Sátán között ....
mindkettő Fébyhordó, de nem mind arany ami fénylik...

de.ez is egy gyülekezet itt nem? akkor ez szekta? : D
Nem, ..senkinek nincs joga...más felett, és a bosszuáállás joga az URé (Lord,Jézus ...és csak egyszer lehetett megfesziteni....és nem kellemes, de jobb félni, mint megjedni, mert egyszer minden térd meghajlik...Ám, igaz, mindenkinek szabad választása van...

Válasz

androméden üzente 14 éve

mindenkinek szíve jogában áll a saját világában élni..az viszont h az intolerancia magasfokán áll valaki az sem probléma, csak ezzel nem csinál vmi jó reklámot a keresztény-szektájának, v a hitgyülinek..:DD
ja és Jézus nem halt meg a kereszten, és ez a bűn-maszlag csak arra jó h az egyház a damoklészi kardot tartsa minden benne hívő feje felett..de persze akinek az a kívánsága h életét félelemben élje hát ámen! :D

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Ne haragudjatok meg, de Csaba mellett teszem le a voksot..azaz amit ő ir Jézusról...és az Atyához, a Teremtőhöz Jézuson keresztül vezet az ut....az UT, az Igazság, az Élet. A Szentirás nélküli okoskodások az Ige mint tükör nélkül és iegn,kell egyx jó tanitóis, aki életvitelével, és szeretetélvel pédázza Jézust, mert máskülönbena tükör elhomályosul a szemünk másfelé néz- igaz ez rám is, és akár kettétörik a lélek, és sérülést okoz, szomoru, és másokat is szomoruvá tud tenni... hiába a sok bölcselkedés, Istennél tökéletesebb, Fiánál Jézunál hibátlanabbat, ártatlanabbat nem feszitettek keresztre a mi vétkeinkért, büneinkért, és halálrakinozták, és csak az Atya szeretete, hoszutürése nem adott azonnali halált, mégha lelkeket öltünk is...

Válasz

Müller Kinga üzente 14 éve

Ez az,Drága Laurám! Csak lazán.Csaba is szeret téged csak furán mutatja ki! :-)

Válasz

Müller Kinga üzente 14 éve

Csak vicceltem,Csabám! :-D Nehogy komolyan vedd.

Válasz

Müller Kinga üzente 14 éve

Csaba!Az a tükör miattad repedt meg és miattad homályosult el........mert belenéztél. :-D Most muszáj lesz egy újat vennem!!!!A francba! :-D

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

....köszönöm,én is szeretlek,drága Csabám...-:) -:)-:)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Laura.
Ez igen!
És még nekem mondjátok, hogy talpnyaló.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kinga.
Belenéztem csak az a "tükör" homályos és repedt.
Sérüléseket tud okozni, és a funkcióját nem látja el rendesen.
Még a vidámparkban is csak elszomorodást okozna.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Csilla
Jézus utolsó üzenete volt a menybe menetele előtt, hogy minden népeket tegyenek tanítvánnyá.
Megkeresztelvén az Atyának, a fiúnak és a Szent Szellemnek nevében.
Ha Jézussal nem értesz egyet, Ha Istennel nem értesz egyet akkor mire számíthatsz?
Keresheted a veled egyetértőket és megbeszélheted velük azt amiben egyetértetek, és ettől meg is nyugodhatsz, és jógázhatsz és meditálhatsz, hogy ebben a kérdésben megnyugodj, hogy ki legyen kapcsolva az a vészcsengő a lelkedben aminek a hangja elő elő hozza ezt a kérdést belőled, mint most is, de inkább nézz utána, hogy Isten mit mond ebben az ügyben, mert neki van igaza.
Ádám és Éva történetétől kezdve Isten világossá teszi az emberek előtt, hogy az Istennek való szolgálathoz a teremtett világ minden lénye felett úrrá tette az embert és az ő képviseletét látja el az univerzumban.
Ezt el lopta az ördög és annyira leuralja a hazugsága az embert, hogy idegen isteneket találnak ki maguknak az emberek az Igazi megkeresése helyett és van olyan is, hogy az istentelenség a vallása valakinek.
Ez mind az ördög hazugsága, mert ő akar az emberiség felett uralkodni.
És már csak ezért is kell hirdetni, hogy nem kell az ördög rabszolgájaként élni az embernek, hogy utána a tűz által kínlódjon a választott gazdájával együtt, hanem van szabadság, és gyógyulás, és örök élet, ahol nem ismeretes a bánat és a boldogtalanság és a halál, mert az Istenhez való megtérés által mindenkinek adatik ez!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Viktor.
A gúnyolódás az ostobák bölcsessége!
Amit pedig itt is állítasz rólam az megint hazugság!

Válasz

Hó Oroszlán üzente 14 éve

Azonban meg kell hagyni én csak gúnyolódok Csabával de ő lehazugoz, vádol, kötözködik és minden elképzelhető módszerrel térít. Ezt már bocsáss meg a fórum de nem tudom szó nélkül hagyni. Szeretem a bátor és támadó jellegű fanatikus embereket mert edzzik az emberekben a türelem és az önfegyelem kvalitásait:) Voltaképpen Csaba hozzászólásai segítenek mindenkinek az önfegyelem kifejlesztésében és a humorérzék felébresztésében. Mégha gúnyos is de ezt csak magának köszönheti. Alapban mindenki elfogadja őt Ő pedig senkit csak ha megtérne mindenki a Jézusához.Ennyi:)

Válasz

Hó Oroszlán üzente 14 éve

Igazad van ez így van gúnyos vagyok Csabával néha, mégha vicces formában is :) Hogy miért csak vele? Mert szeretem azokat akik mernek támadni:) A kereszténységet viszont nem nézem le.:)

Válasz

kósa csilla üzente 14 éve

Sziasztok!

Az írásom mindenkire vonatkozik, nem csak Hó Oroszlánra, azaz Csabára is, tehát senki ne akarjon megtéríteni senkit, mert mindenkinek igaza van, de mindenkinek más az igazság. És ezt kellene tiszteletben tartani.
A szeretet fórumot az elejétől végig olvastam, igen olvastam azt a hozzászólást is, amelyben Csaba végítéletet és ideggyógyászati kezelést jósol Laurának.
Mégis, Csaba hozzászólásai csak a fanatizmusáról árulkodnak, arról, hogy mélységesen meg van győződve az igazáról, ő nem sértésként írja amit ír, ő tényleg úgy látja a dolgokat, ahogyan azt le is írja. Csak közli, amit gondol a Kereszténységről és egyéb vallásokról. Az persze más kérdés, hogy sokan megsértődnek az írásain és magukra veszik.
Ellenben Hó Oroszlán nem csupán a gondolatait, nézeteit közölte, hanem egyenesen butának és tudatlannak nevezte Csabát, amiért annyira dogmatikus és nem képes másképp látni a dolgokat.
Ebben a fórumban pedig nem a humor, hanem egyenesen a gúny érződik a hozzászólásából, amikor arról ír, hogy a Csabát ki kell űzni. Ezért írtam, hogy visszatetszőek lettek Hó Oroszlán írásai a kezdeti hozzászólásaihoz képest.

Válasz

Müller Kinga üzente 14 éve

Ahányszor megnézem ezt a vidit annyiszor élem át azt a bizonyos fantasztikus érzést!!!! Nálam általában éjszaka aktív a kundalinim.Mintha klimaxolnék........na de több éve???? :-D

Válasz

Müller Kinga üzente 14 éve

Sziasztok! :-) Amikor olvastam Csilla írását rögtön nekem is az jutott az eszembe,hogy kicsit még visszább kellene olvasnod,Csillu!Tényleg úgy van ahogy a többiek írják.Nem szeretném kiadni Csabát,mert nem kenyerem ez a tulajdonság de nem gyenge eszközökhöz folyamodik,hogy megtérítse az embert...... Mindegy,a lényeg,hogy majd Te is át fogod látni a dolgokat.Hó Oroszlán meg egy tüköööööör!!!! :-) Gondolom nem kell elmagyaráznom,hogy mit jelent! :-) Csabának mutatja aki nem hajlandó belenézni!!! Amúgy nagyon jók a hozzászólásaid!!! Érződik a szeretet!!! Csak így tovább! :-) Örülök,hogy megtisztelsz minket azzal,hogy itt vagy köztünk!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Csilla,én is csak azt tanácsolom Neked,mielőtt egyértelműen megítéled a helyzetet,olvasgass csak tovább.Itt Csaba hitét mindenki elfogadta és tiszteletben tartotta,pontosan hogy ő nem a másokét.Hó Oroszlán hozzászólásai rendkívül magas szintűek,ha negatív indulatokat érzel belőle,az kizárólagosan Csaba támadásainak köszönhető.
Csaba nekem egyértelmű"végítéletet"helyezett kilátásba,valamint ideggyógyászati kezelést,amennyiben továbbra is követem Buddha tanait és nem térek vissza csak és kizárólagosan Jézushoz.Hát hogyha valaki itt bármit is rá akar tukmálni másokra,az ő.
Olvasgass tovább vagy ejtsd ki Csabának Buddha nevét és azonnal kiderül,hogy mennyire is tartja ő tiszteletben mások hitét.
Annyi érdekes téma van itt,tényleg,-a Kundalini-is.....

Válasz

androméden üzente 14 éve

ja és mindent a maga helyén, ez itt a kundaliniről szól-na.

Válasz

androméden üzente 14 éve

Csilla, nálad a dogmatikus gondolkodásba belefér mások lefasisztázása? mert miCsabánk ezt már itt többször elkövette..kicsit még olvassgass mielőtt ítélsz..

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

szia, épp most esnék a csapdájába a mások megítélésének...ha igazán szeretjük egymást és valóban Isten lakozik bennünk, akkor hozzuk ki egymásból a jót, még akkor is, ha nem tetszés a visszhang a másik miatt - tudni kell terelni a témát, amelyekről gondolkodni merészelünk, hogy ismét szabadon érezhessük egymásból áramló szeretetet

Válasz

kósa csilla üzente 14 éve

Mostanában olvasgattam a különböző hozzászólásokat több fórumtémában is és meg kell mondjam, amennyire szimpatikusnak tűntek elsőre Hó Oroszlán hozzászólásai, annyira visszatetszőek lettek. Hogy miért? Mert süt belőlük a rosszindulat meg a gúny és az egész Kereszténység lenézése és mások hite iránti tiszteletlenség.
Szerintem is minden mindennel összefügg, ezért is voltak eleinte szimpatikusak Hó Oroszlán írásai, mert valóban sok okos dolgot leír és látszik hogy otthon van a Keleti filozófiákban.
Ugyanakkor Csaba is sok okos dolgot ír, bár valóban elég dogmatikus a felfogása a Kereszténységet illetően.
Én úgy gondolom, hogy minden mindennel összefügg, de az emberek még véletlenül sincsenek azonos tudatszinten, ebből az következik, hogy tulajdonképpen mindenkinek igaza van, ezért sem lehet senkire sem rátukmálni semmit és meggyőzni valaminek az ellenkezőjéről.
Mindenkinek a saját útját kell járnia, a saját tempójában.
A különböző vallások számomra is csak formai különbségek, a lényege szerintem mindegyiknek ugyanaz.: az EGO háttérbe szorítása. Az igazi megtérésnek, a megvilágosodásnak is ez a lényege. Háttérbe szorítod az EGO-dat és átadod magad az Isteni energiáknak, "rábízod magad Istenre", az Univerzum törvényeivel összhangban létezel. Átjár a szeretet érzése, hiszen Isten = Szeretet. A szeretet a legmagasabb szintű rezgés. Az emberek azért vannak itt a Földön, hogy vissza kerüljenek Istenhez, azaz megtapasztalják a valódi SZERETET érzését.
Sajnos nagyon kevesen képesek az igazi szeretet megélésére, kifejezésére.
Ez a legfontosabb pedig. Mert Isten mindenhol jelen van. Minden ember szeméből ő néz vissza ránk. Minden embert egyformán szeretnünk kell. És magunkat is szeretnünk kell. Ami érdekes módón sokak számára nem is olyan könnyű. Sőt, egyesek szerint minden probléma gyökere ide vezethető vissza (lásd: Louise L. Hay: Éld az életed c. könyve).
És nem elég beszélni a szeretetről, hanem a cselekedeteidben, gondolataidban is tükröződnie kell.
Amíg valaki a másikat lenézi, kigúnyolja, csak azért mert másképp gondolkodik és okosabbnak tartja magát, annak hiába vannak széles ismeretei a különböző vallásokról, keleti bölcseletekről, vagy bármiről, annak még nagyon sokat kell fejlődnie a megvilágosodásig.
Mert a szeretet azt is magában foglalja, hogy tiszteletben tartom a másik tudását, nézetét, még akkor is, ha én azzal nem értek egyet. Ha nem értek vele egyet, akkor nem hülyézem le, nem gúnyolom ki, hanem tudomásul veszem, hogy másképp látja a világot, másképp gondolkodik és hátha mégis tudok tanulni tőle is valamit.

Válasz

Müller Kinga üzente 14 éve

Csabám sajna nem veszi a viccet..... :-) Pedig van humorérzéke!!!! Kiüzni csak egy névvel lehet........... HÓ OROSZLÁÁÁÁÁÁÁN!!!!!!!! :-D :-D :-D

Válasz

androméden üzente 14 éve

most biztos gyűjti az érveket, de amúgy a fórumokon a fele hozzászólás a vele való foglalkozásban merül ki, csak ezért írtam h átléphetnéd őt, mert más meg hót komolyan veszi, aztán jönnek a félreértések..

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Remélem,hogy Csaba mostmár érzi,hogy csak viccelünk.Az ilyen kényes helyzeteket
sokszor át lehet hidalni humorral.Talán veszi a lapot....

Válasz

Hó Oroszlán üzente 14 éve

És figyeld meg ezt is komolyan fogja venni és mindjárt ideírja hogy agresszívkodom :D

Válasz

Hó Oroszlán üzente 14 éve

Meg is kapja, egy bodhiszattva a lények kivánságait beteljesíti:D;)

Válasz

Hó Oroszlán üzente 14 éve

Én Csabára értettem nem a kundalinire. Mivel Kinga szellemként definiálta Csabát, ha meg szellem akkor kiűzhető hehe:DDD Csak még azt nem döntöttem el hogy kemotox-szal vagy fordított kereszttel tegyük:DDD Bár szerintem a fordított kereszttől jobban fél:DDD

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kár,hogy Csaba ilyenkor már nincs ébren....Biztosan szívesen segítene!
.

Válasz

androméden üzente 14 éve

felesleges vele foglalkozni, folyamatosan csak arra vár h beleköss..

Válasz

Hó Oroszlán üzente 14 éve

Kiűzzük??? :DDDDDDDDDDDDDD
XDDDDDDD

Válasz

Hó Oroszlán üzente 14 éve

Az élet is ilyen pillanatokból tevődik össze, csak azért látod folyamatosnak mert az elméd a pillanatokat összegyűjti és lejátssza:) Csaba látom még a kundalinit is ki akarja űzni! :DDDD
Hiába no a tudatlanság sok mindent másképp láttat mint ahogy azok valójában vannak. Méghogy kiűzhető a kundalini:DDD A saját őseredeti természetedben rejlő erő a kundalini kiűzhetetlen elpusztíthatatlan mert a saját természeted ébredő energiája ami a természeted része attól elválaszthatatlanul :)

Válasz

madarasiné zsuzsanna üzente 14 éve

AZT A TŰZET AMI ÁTJÁRJA A TESTET MINDENT MEGSOKSZOROZ AZ EMBER MAGÁRA FIGYELÉSSEL ELJUT MINDEN ÉRZÉKISÉG MEGNYITÁSÁHOZ AMIT URALNI TUD NEM CSAK A 3.SZEM NYÍLIK KI A TUDAT SZEME SOKSZOROSÁGÁVAL MINDENT LÁT.A TULONTÚLI VILÁGBÓL.NAGYSZERŰ MEGJELENÍTÉS.ÚJRA MEG ÚJRA NÉZVE MINDENT LÁTSZ,HOGY MIRŐL SZÓL A FILM.A SZEMPÁR AMI ARRÓL SZÓL ISMERI MAGÁT,MAGÁBAN LÁT ÉS UGY MŰKÖDIK AZ ÉRZÉKISÉGE AHOGY AKARJA

Válasz

androméden üzente 14 éve

ezt hogy is érted? fejtsd ki bővebben légyszíves..köszönjük!

Válasz

Müller Kinga üzente 14 éve

A vidi csúcsszuper! A kundalíni ahogy spirál alakzatban kúszik fel nagyon élethű! Gratula! :-)

Válasz

Müller Kinga üzente 14 éve

Jaj Csabaaaa! Ne ijesztgesd a kedves tagokat! Olyan vagy itt,mint egy házi szellem! :-D

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Az egy külön bejövő szellem, de kiűzhető.
Az erekciót pedig gátolni és elősegíteni is tudja, de mindenképp irigyli. Nagy fékező erőt jelent a megléte.

Válasz

madarasiné zsuzsanna üzente 14 éve

Férfihez kapcsolódva mutatom be mi a kundalini minden az elmén az elme akaratán megy végben az erekció és a csúcsra jutás.Aki ezt meg tudja tenni a testét tudja uralni ismerem ezt az élményt.

Válasz

Szántai Zsuzsanna üzente 14 éve

Köszönöm a videot! Imént kaptam meg a közösség elérhetőségét, még nem nagyon foglalkoztam a számítógéppel. Köszönöm Anita, nagyon tetszett!

arany borostyán

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Fantasztikus, nagyon köszönöm!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

A video nezhetetlen,felmasodpercenkent megall!!!!!!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Anita! Ez szédületesen jó! Frenetikus! Vaooo! Minden benne van! Köszi :) mint 1 pohár víz, ez oly jól esett.

Válasz