Hó Oroszlán üzente 14 éve

jól van:)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Persze, hogy nem fontos. Egészen addig, míg meg nem érted a létének és a létednek a lényegét. Attól kezdve tökéletesen mindegy, hogy a lét anyagi vagy hullám tulajdonságú, a hited,tudatod keleti bölcsességek gyümölcse, vagy Dél-amerikai indin sámánok tanítása, vagy a keresztre feszített Jézus áldozata.Tökéletesen mindegy. Mert ami benned működik, ami lehetővé teszi számodra a teljes megvilágosodást, a megtisztulást, az Istentől való.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

mindaz ahogy vélekedsz Istenről, igaz Budával kapcsolatosan is, és te bizony függőségében "gyomorkodsz"

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

ám közel sem olyan, biztos, hogy mások a bekorlátozottak látásmódjukban, téged sem szeretnélek így látni, szia

Válasz

Hó Oroszlán üzente 14 éve

Akinek ettől a mondattól összeszorul a gyomra az függésben él egy nézettől és ez mutatja hogy nem szabad. Ha viszont valaki hívő és nem szorul a gyomra ha ilyet olvas valakitől akkor ő szabad és nem él függésben! Érted már Vili! Ez csak egy módszer hogy megtudja valaki függésben él e azaz a vallás használja e őt vagy Ő használja a vallást a megismeréshez. Nem mindegy! Az utóbbi a helyes:) Ezek csak eszközök! :)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

rendben, maradok tisztelettel

Válasz

Hó Oroszlán üzente 14 éve

Nem érdekel ha mások bekorlátozott látásmódukkal ezt istenkáromlásnak veszik. Azért nem mert Isten nem fontos! És ezt komolyan mondom.:) Egyáltalán nem fontos! Ez nem jelenti azt hogy nem használható segítő erőként a benne való hit vagy a vele való megtapasztalás. Csak azt hogy nem lényegbevágó fontosságú:)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

"Isten egyáltalán nem számít hogy létezik e vagy sem " - és még egy - "Tudom hogy van Isten és Tudom hogy létezik az a minőség amiből Isten született." - két színben látlak, de mindenképp fontos a szavak megválogatása az érzékeny hívőkkel szemben, és a földiek többsége talán még 'istenkáromlással is "felruházna", így kezdtem, ahogy te, lehet felismerni Istent, de átérezted-e már? - ne hagyd ki, Tesó!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

És mi akadályoz meg benne?

Válasz

Hó Oroszlán üzente 14 éve

Nem Isten az aki szól belül hanem a magasabb éntudata az illetőnek. Isten egyáltalán nem számít hogy létezik e vagy sem azon a szinten amikor megérti valaki hogy a létezés és minden más hogyan van és mi az igazán fontos. Csak egy dolog fontos az éber tudatosság ami elfogulatlanul szemléli a dolgokat a saját tiszta valójukban. Ha valaki szeretné ezt a tisztaságot megízlelni de nem hisz Istenben ez nem kizáró ok. Higgyen önmagában és abban hogyha csak figyel mindent meg fog érteni. Ha valakinek ehhez Isten szükséges akkor meg fogja találni, de vannak sokan akik enélkül is Boldog és kiegyensúlyozott életet tudnak élni. Materialistán is lehetsz Boldog anélkül hogy beleragadnál materiális dolgokba. Nem az a rossz ha materiális dolgokban hiszel vagy használsz anyagi dolgokat hanem az ha kötődsz ezekhez. Használd de ne kötődj hozzájuk! Tudom hogy van Isten és Tudom hogy létezik az a minőség amiből Isten született. Én ezt kutattam ezt kutatom amiből Isten és minden létrejött és ez a szabadság és kötetlenség mely tiszta látásmóddal párosul elképzelhetetlen tartós boldogságot tud hozni. Tehát ha materialista vagy kevesebb vagy mint egy vallásos hívő? Nem!
Ha hívő vagy kevesebb vagy mint egy materialista szemléletű? Nem! Nincs hierarchia mind a materialista mind a hívő saját nézeteik rabjai, de ugyanakkor ezek a nézetek kellenek addig amíg nélkülük nem tudnak talpra állni és önmaguk lenni:)

Válasz

Varga Jenő üzente 14 éve

LM....hát változtass.Csak rajtad múlik, senki máson!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

iiiiiiiigen, ha Istennel beszélgettem volna...nem itt tartanék....((

Válasz